OM-topman Gerrit van der Burg in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 28 oktober 2017
Foto: © Omroep WNL 2016

De zondag begint met Rick Nieman. Live vanuit het Vondelpark in Amsterdam presenteert Rick Nieman 'WNL Op Zondag'. Met het laatste nieuws, vrolijke kwesties en prominente gasten.

De nieuwe voorzitter van het College van procureurs-generaal Gerrit van der Burg is te gast bij Rick Nieman. De hoogste baas van het Openbaar Ministerie gaat onder andere de strijd aan tegen cybercrime.


Vastgoedondernemer Maya Meijer-Bergmans is de nieuwe mede-eigenaar van Paleis Soestdijk en heeft bijzondere plannen met het historische gebouw. In 'WNL Op Zondag' vertelt de zakenvrouw over haar initiatief.

Presentator Jort Kelder komt vertellen over de plannen van het nieuwe kabinet. Zijn goed bekeken programma ‘De Stelling van Nederland’ zorgde de afgelopen week voor veel discussie.

Voormalig VVD campagnestrateeg Henri Kruithof kijkt vooruit op het debat over de regeringsverklaring. Op welke punten gaat de oppositie zich richten?

Presentator Henny Huisman maakte furore met de 'Playbackshow', de 'Soundmixshow' en tal van andere programma’s. Komende week wordt het Henny Huisman-museum geopend.

'WNL Op Zondag', zondag 29 oktober om 9.30 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Over Water' fictie op En

John zijn handeltje op de terreinen van De Beco draait volop en hij verdient bakken geld. Alles loopt volgens plan, tot Ella een afschrift van de bank vindt en John confronteert met zijn leugens: hij had haar beloofd nooit nog crimineel werk te doen. Barry beslist om te werken met John, wat John vleugels geeft. Zeker omdat hij intussen ontdekt wat de zwakke plek van De Pelsmaecker is. Barry is intussen met andere dingen bezig: Julie Beckers.

'Over Water', om 20.50 uur op En.

Dossiers