NPO FunX biedt inzicht en steun met nieuwe dagelijkse radioshow 'Ramadan Late Night'

dinsdag 7 mei 2019
Foto: © NPO 2019

Eergisteren is de Ramadan begonnen, waarbij in Nederland ruim 1 miljoen moslims een maand lang niet eten en drinken tussen zonsopgang en zonsondergang.

Voor veel moslims is dit een maand van bezinning en bezieling, maar óók van liefde, verbinding, samen zijn en… lekker eten. NPO FunX start deze week met 'Ramadan Late Night': dé radioshow waar je tijdens de Ramadan wakker voor blijft! Of je nu wel óf niet aan het vasten bent, iedereen is welkom. Verwacht een show vol verhalen van luisteraars, maar ook recepten, tips en nog meer toffe items.


'Ramadan Late Night' hoor je vier weken lang, elke maandag- tot en met donderdagavond van 23.00-02.00 uur. Radio-dj's Morad, Sander en Tannaz ontvangen bekende en onbekende co-hosts en worden vergezeld door de leukste studiogasten. 'Ramadan Light Night' is naast radio ook te volgen op het Instagram-kanaal van FunX.

Liever zijn voor anderen? De Koran uitlezen? Of misschien wel voor eens en altijd stoppen met die ene slechte gewoonte? Iedereen die aan het vasten is heeft wel een bepaald doel voor ogen. Luisteraars delen hun Ramadan Goals. Ook worden de meest bizarre of veelvoorkomende vragen rondom de Ramadan besproken in de vorm van een quiz.​​

In de show vertellen luisteraars hoe zij de Ramadan beleven. Luisteraars kunnen gesproken berichten insturen waarin ze vertellen over hun dag, eventuele struggles en natuurlijk de mooie momenten.

Persbericht NPO FunX
http://www.npofunx.nl

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2019 Kürt Rogiers (Lars), Sandrine André (Véronique) in 'Familie' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Mathias, Vronique en Lars likken hun wonden na de dramatische gebeurtenissen op de kliffen van Cap Blanc-Nez. Stefanie staat doodsangsten uit nu ze in handen is gevallen van pyromaan Elias. Hij ziet maar n uitweg: zijn enige getuige uitschakelen. Alfons doet een verrassende ontdekking. Guido spreekt duidelijke taal tegen Emma.

'Familie', om 20.00 uur op VTM.

Dossiers