Nieuw seizoen van 'Wheeler Dealers' op Discovery

vrijdag 6 december 2019

Een Ford Bronco, een Fiat 124 of een Toyota Celica ST, het zijn klassieke auto's waar veel geld voor betaald moet worden als je ze in goede staat koopt.

Daarom probeert Wheeler Dealer Mike Brewer exemplaren te vinden die nog wel een opknapbeurt kunnen gebruiken, zodat hij minder hoeft te betalen. Om ze vervolgens na restauratie met winst te verkopen. Dat restauratiewerk wordt gedaan door alleskunner Ant Anstead die van elke auto precies weet hoe hij hem kan verbeteren.


In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van 'Wheeler Dealers' gaan ze op zoek naar een auto die niet eens zo oud is, maar wel zeer geliefd onder verzamelaars: de BMW E64 M3. Onder BMW-liefhebbers is deze sportieve wagen volgens Ant ‘het ultieme van het ultieme’. Het model kent echter een probleempje met de automatisch schakelende handbak.

Mike weet dat als hij een exemplaar kan vinden waarbij dat euvel niet verholpen is, dat dan de prijs een stuk lager is. Aan Ant dan de taak om de handbak aan te passen en nog wat aanpassingen te verrichten. En dan mag Mike weer op zoek naar een enthousiaste koper om Ants fraaie opknapwerk te verzilveren.

'Wheeler Dealers', vanaf zaterdag 7 december om 21.00 uur op Discovery.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Carmen en Xavier zijn zondag vijfentwintig jaar getrouwd. Carmen verwacht dan ook iets heel speciaals. Xavier is dat echter vergeten en is te veel in paniek om nog iets te verzinnen. Carmen denkt echter dat Xavier komedie speelt en bereidt zich dan ook voor op de verrassing van haar leven. Boma wordt ereburger, maar dit mag nog niet geweten zijn. Hij verneemt van Bieke dat de ereburger een ballonvlucht aangeboden krijgt. Het probleem is dat hij ongelooflijk veel last van hoogtevrees heeft. Boma wil zich echter niet laten kennen.

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op En.

Dossiers