Nieuw seizoen 'Man Bijt Hond' vanaf 1 januari bij SBS6

dinsdag 31 december 2019
Foto: SBS6 - © Talpa Network 2019

Ook in 2020 schuift 'Man Bijt Hond' weer aan bij Nederlandse tafels om de dag door te nemen. Naast de welbekende rubrieken als 'De Babbelbox' en 'Hond aan tafel', worden er vanaf 1 januari ook nieuwe themaweken en rubrieken geïntroduceerd die een bijzonder kijkje geven in ons dagelijkse leven.

Van een geliefde WC-dame die afscheid neemt tot een verhuizing van ’t Gooi naar de Bijlmer. Ook in het nieuwe seizoen laat Man bijt hond zien wat Nederland bezighoudt. Door het kleine nieuws groot te maken en het grote nieuws klein te maken wordt Nederland met een knipoog in beeld gebracht.


In de nieuwe rubriek 'In de lift' biedt het programma artiesten in de dop een letterlijke kans op one minute of fame met een optreden in een lift. Daarnaast kunnen verschillende beroepsgroepen in de aankomende periode een ode verwachten van de 'Dichter op de werkvloer'.

'Man Bijt Hond', iedere werkdag om 19.30 uur bij SBS6.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Jillian Armacost is getrouwd met astronaut Spencer. Als hij in de ruimte is, is ze altijd bang dat er iets zal gebeuren. Dan wordt haar angst werkelijkheid. Tijdens een routinemissie verliest de aarde twee minuten het contact met de space shuttle. Niemand weet waarom. Spencer overleeft het voorval en terug op aarde lijkt alles in orde, maar Jillian vertrouwt het niet. Ze denkt dat haar man is veranderd. Wanneer ze zwanger wordt, begint ze nachtmerries te krijgen en wordt ze depressief. Het gevoel blijft knagen dat er iets mis is met haar man. Ze begint bang voor hem te worden en raakt steeds meer in de war. Wordt ze langzaam gek en is ze een gevaar voor zichzelf en haar ongeboren baby's? Of is ze terecht doodsbang voor haar echtgenoot?

'The Astronaut's Wife', film uit 1999 met oa. Johnny Depp en Charlize Theron, om 20.25 uur op VIJF.

Dossiers