Nieuw seizoen 'Ladies Night' bij Net5

dinsdag 3 maart 2020
Foto: Net5/Talpa Network - © Cornelie Tollens 2020

'Ladies Night' is terug. Vanaf woensdag 4 maart bespreekt Merel Westrik wekelijks met vaste vriendinnen en gasten wat hen opviel in het nieuws, op social media en in hun eigen leven. Ook social queen Marije Knevel is weer van de partij.

In het nieuwe seizoen schuiven naast vertrouwde gezichten als Linda de Mol, Stella Bergsma, Fidan Ekiz, Natacha Harlequin en Tjitske Reidinga ook nieuwe vriendinnen aan: Leonie ter Braak, Tina de Bruin en Carly Wijs.


In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen staat o.a. het thema inclusiviteit in de mode en reclame centraal. Vroeger werd je uitgelachen en gepest vanwege vlekken op je huid, vetrollen of een jongensachtig lijf met mini-tietjes: tegenwoordig zijn zulke kenmerken juist een pluspunt en verdienen de modellen van nu er bakken met geld mee. De Nederlandse internationale modellen Debora Moreno, Daniëlle van Grondelle en Montell van Leijen kunnen hierover meepraten en schuiven aan bij Merel. Samen met modedeskundige Manon Meijers praten ze over hoe de gigantische veranderingen die zich de afgelopen twee jaar hebben voltrokken.

Op 4 maart zitten Linda de Mol, Olcay Gulsen en Tina de Bruin op de bank. En iedere week staat er een andere 'leuke man' achter de bar. Jim Bakkum trapt het nieuwe seizoen af.

'Ladies Night', wekelijks vanaf woensdag 4 maart om 20.30 uur bij Net5.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Wat als beide partners transgender zijn? En wat als ze een kind willen? We volgen Hannah en Jake Graf tijdens hun eerste ontmoeting met een draagmoeder en tijdens hun pogingen om bij de geboorte van hun baby te kunnen zijn, midden in de lockdown. Ze getuigen ook over hun ervaringen tijdens hun transitie en over de tegenkanting die ze ondervonden, volop dromend over hun toekomst als ouders.

'Our Baby: A Modern Miracle', om 21.35 uur op En.

Dossiers