Nieuw bij Discovery: 'Roadkill'

vrijdag 13 december 2019

Twee gasten die gek doen met auto's. Zo zijn David Freiburger en Mike Finnegan misschien wel het best te omschrijven. De snelheidsfanaten struinen het land af om oude hotrods en musclecars op te kopen en ze daarna tot in het extreme te testen in hun programma 'Roadkill'.

Soms sleutelen ze er nog wat aan of zetten ze er nog een ander motorblok in om het helemaal extreem te maken, maar voor de rest laten ze de afgeragde auto voor wat ie is. Dat een auto geen voorruit meer heeft, maakt ze niks uit – zolang het nog vier wielen en een motor heeft, gaan ze los.


In de eerste aflevering racen ze met een achttal auto’s die ze eerder onder handen hebben genomen op de ruwe ondergrond van de Dirtfish Rally School. Welke auto gaat het snelst? De ‘Disgustang’, de ‘Crusher Impala’ de ‘Mazdaratti’ of de Honda Civic die ze opgepimpt en omgedoopt hebben tot de ‘Laphonda’. Elke auto heeft zijn eigen historie en bijnaam. Racen maar!

'Roadkill', vanaf zaterdag 14 december om 23.00 uur op Discovery.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Thomas Vanderveken in '1 Jaar Gratis' (foto: Eén - © VRT 2019)

De 21-jarige Maty uit Gent, de 21-jarige Iben uit Gits, de 60-jarige Marianne uit Lokeren en de 26-jarige Sara uit Schaarbeek spelen de finale. Voor de deelnemers is mensenkennis minstens even belangrijk als quizkennis, want zij moeten hun medekandidaten goed kunnen inschatten. Doorheen de laatste aflevering vallen de kandidaten een voor een af, tot er in de superfinale nog twee tegen elkaar spelen. Wie van hen sleept de grote prijs in de wacht? En hoeveel bedraagt die prijs precies?

'1 Jaar Gratis', om 20.55 uur op En.

Dossiers