Minister Grapperhaus in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 16 november 2019

De zondag begint met Rick Nieman. 'WNL Op Zondag' is er op de zondagmorgen, live vanuit het Vondelpark in Amsterdam. Met het laatste nieuws, brandende kwesties en prominente gasten.

Minister Ferd Grapperhaus van Justitie en Veiligheid is te gast bij Rick Nieman. De CDA-bewindsman komt vertellen over de aanpak van ondermijning en de strijd tegen de georganiseerde misdaad.


Voormalig VVD-vicepremier Annemarie Jorritsma over haar herinneringen aan Wim Kok. Deze week verscheen het eerste deel van de biografie over voormalig premier Wim Kok.

Hoofdredacteur Sander Schimmelpenninck van Quote over de rijkenlijst en succesvolle ondernemers die hun imperium vanuit het niets hebben opgebouwd. Hoe deden ze dat?

Waylon staat binnenkort op het podium met zijn Top1000-concerten. Voor deze zondagmorgen koos hij zijn muzikale helden uit de lijst. Van Johnny Cash tot Dolly Parton

'WNL Op Zondag', zondag 17 november om 9.30 uur bij WNL op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Nadat ze haar job is kwijtgeraakt, neemt de alleenstaande moeder Nicky een baantje aan bij een warenhuis om wat geld bij te verdienen. Door de tussenkomst van een mysterieuze vreemdeling moet ze plots voor kerstman gaan spelen. Ze heeft aanvankelijk veel schrik om te worden ontmaskerd, maar al snel blijkt de rol van goedheilig man haar wonderwel te liggen.

'Christmas at Cartwright's', film uit 2014 met oa. Alicia Witt en Gabriel Hogan, om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers