Minister Grapperhaus in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 16 november 2019

De zondag begint met Rick Nieman. 'WNL Op Zondag' is er op de zondagmorgen, live vanuit het Vondelpark in Amsterdam. Met het laatste nieuws, brandende kwesties en prominente gasten.

Minister Ferd Grapperhaus van Justitie en Veiligheid is te gast bij Rick Nieman. De CDA-bewindsman komt vertellen over de aanpak van ondermijning en de strijd tegen de georganiseerde misdaad.


Voormalig VVD-vicepremier Annemarie Jorritsma over haar herinneringen aan Wim Kok. Deze week verscheen het eerste deel van de biografie over voormalig premier Wim Kok.

Hoofdredacteur Sander Schimmelpenninck van Quote over de rijkenlijst en succesvolle ondernemers die hun imperium vanuit het niets hebben opgebouwd. Hoe deden ze dat?

Waylon staat binnenkort op het podium met zijn Top1000-concerten. Voor deze zondagmorgen koos hij zijn muzikale helden uit de lijst. Van Johnny Cash tot Dolly Parton

'WNL Op Zondag', zondag 17 november om 9.30 uur bij WNL op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Holland-België' (foto: RTL 4 - © RTL 2020)

Een team uit Vlaanderen onder leiding van Niels Destadsbader gaat een verbale strijd aan met een Nederlands team, geleid door Ruben Nicolai. Hoeveel kennen Vlamingen van Nederlandse gewoontes, uitdrukkingen en producten? Vandaag spelen naast Niels Destadsbader ook Katja Retsin en Wesley Sonck.

'Holland - Belgi', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers