Minister Grapperhaus in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 16 november 2019

De zondag begint met Rick Nieman. 'WNL Op Zondag' is er op de zondagmorgen, live vanuit het Vondelpark in Amsterdam. Met het laatste nieuws, brandende kwesties en prominente gasten.

Minister Ferd Grapperhaus van Justitie en Veiligheid is te gast bij Rick Nieman. De CDA-bewindsman komt vertellen over de aanpak van ondermijning en de strijd tegen de georganiseerde misdaad.


Voormalig VVD-vicepremier Annemarie Jorritsma over haar herinneringen aan Wim Kok. Deze week verscheen het eerste deel van de biografie over voormalig premier Wim Kok.

Hoofdredacteur Sander Schimmelpenninck van Quote over de rijkenlijst en succesvolle ondernemers die hun imperium vanuit het niets hebben opgebouwd. Hoe deden ze dat?

Waylon staat binnenkort op het podium met zijn Top1000-concerten. Voor deze zondagmorgen koos hij zijn muzikale helden uit de lijst. Van Johnny Cash tot Dolly Parton

'WNL Op Zondag', zondag 17 november om 9.30 uur bij WNL op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

De marginale familie Flodder woont al jaren op een gifbelt, maar kan dankzij de tussenkomst van sociaal werker Sjakie verhuizen naar een leegstaande villa in een residentiële wijk. De drie zonen hebben heel wat op hun kerfstok en dochter Kees neemt het niet zo nauw met de goede zeden. Het zal ma Flodder worst wezen, zolang ze maar illegaal jenever kan stoken in haar kelder. Kees brengt het hoofd van de buurman op hol, terwijl Johnny een verhouding begint met een buurtbewoonster. Haar echtgenoot, een keiharde commandant van een tankbataljon, laat het hier niet bij en begint zijn eigen oorlog tegen de nietsvermoedende Flodders...

'Flodder', om 20.35 uur op Q2.

Dossiers