Mark Rutte exclusief te gast in Prinsjesdag-uitzending 'EenVandaag'

maandag 16 september 2019
Foto: © AVROTROS 2018

Premier Mark Rutte is exclusief te gast in de Prinsjesdag-uitzending van het actualiteitenprogramma EenVandaag. Pieter Jan Hagens praat vanuit het Torentje met Rutte over de koopkracht, de huizenmarkt en het dalende vertrouwen in de politiek.

'EenVandaag' volgt daarnaast minister van Financiën Wopke Hoekstra en 'Radio EenVandaag' komt de hele middag live vanuit de Statenpassage van de Tweede Kamer.


In 'Radio EenVandaag' spreekt presentator Suzanne Bosman onder anderen met de ministers Ollongren, Koolmees en Schouten en politiek leiders Rob Jetten (D66), Klaas Dijkhoff (VVD) en Lodewijk Asscher (PvdA). Gijs Rademaker van het EenVandaag Opiniepanel komt op zowel tv als radio met de resultaten van een nieuw onderzoek over de plannen van het kabinet Rutte III. Is Nederland net zo tevreden met de koopkrachtplaatjes als de premier is?

'EenVandaag', dinsdag 17 september om 18.15 uur bij AVROTROS op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

Voormalig special forces-soldaat Jack Tuliver is de laatste jaren aan de slag als professioneel dief op het Europese vasteland. Zijn nieuwste opdracht bestaat erin drie geldwagens te bestelen, die samen de opbrengsten van 20 casino's vervoeren. De overval krijgt echter een verrassende wending wanneer een derde partij zich in de strijd mengt. Tuliver kan ontsnappen maar neemt - zonder hij het goed en wel beseft - een kostbaar schilderij van Van Gogh mee. De criminelen die hij net heeft afgeschud, willen het - koste wat het kost - in handen krijgen, terwijl ook de Roemeense politie en zelfs de NAVO zich met de kwestie bemoeit.

'7 Seconds', om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers