Liefdesgeluk in de Zwitserse sneeuw in 'All You Need Is Love Kerstspecial'

dinsdag 24 december 2019
Foto: RTL 4 - © RTL 2019

Traditiegetrouw staat de kerstavond bij RTL 4 in het teken van de 'All You Need Is Love Kerstspecial'. Voor de 28ste keer start de kerst pas écht met een avond vol liefde, emotie en.. uiteraard 'dr. Love' Robert ten Brink.

In een studio vol romantiek opent Guus Meeuwis dit jaar de show met het lied 'Vrolijk kerstfeest allemaal'. Tijdens deze opening worden er al verschillende mensen uit het publiek, op verrassende wijze, samengebracht met hun grote liefde! Immers; niemand mag met kerst alleen zijn!


Dit jaar speelt het buitenlandsprookje zich af in het romantische sneeuwlandschap van Zwitserland. In Luzern en Engelberg worden vijf Nederlandse meiden en één jongen door Robert herenigd met hun Internationale droomman. De heren komen dit jaar weer uit alle windstreken, waaronder Amerika, Koeweit en Argentinië.

Natuurlijk is Robert ook in Nederland weer in 'de kerstbus' gestapt om geliefden te herenigen. Een flinke groep stewardessen staat te trappelen van ongeduld om met de traditionele 'stewardessendans' alle dierbaren uit het buitenland te verwelkomen op Schiphol. Het arriveren van de kerstbus op Schiphol gebeurt dit jaar spectaculairder dan ooit. Op de landingsbaan start dit jaar de jaarlijkse rit naar de liefde!

'All You Need Is Love Kerstspecial', een productie van EndemolShine, is vanavond (kerstavond) om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hillary' (foto: Canvas/VRT - © hulu 2020)

In deze aflevering onderzoeken de documentairemakers hoe de Democratische kandidate van het establishment in 2016, Hillary Clinton, haar nationale debuut maakte in de jaren 90 en hoe ze een uitdagende transformatie onderging tot First Lady van de Verenigde Staten.

'Hillary: Becoming a Lady', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers