'KRO De Roze Wildernis' aan de vooravond van de Gay Pride

maandag 2 februari 2015

In aflevering 7 van 'KRO De Roze Wildernis' arriveren de mannen na 3 weken jungle en wildernis eindelijk bij het einddoel van hun reis: Buenos Aires!

De vaders en zonen krijgen na aankomst meteen de opdracht in een brief te verwoorden wat ze nu voor elkaar voelen en nog willen uitspreken naar elkaar. Bij het voorlezen van de brief sluit Henk geëmotioneerd eindelijk zijn zoon Danley in de armen. Maar bij Guno en zijn vader loopt het juist helemaal mis, en raakt Guno zwaar geïrriteerd  als blijkt dat zijn vader  na 3 weken tijd nog steeds moeilijk kan praten over hun verleden.


Aan de vooravond van de spectaculaire Gay Pride slaat de stemming om: ontdekken de vaders de romantiek van de stad en ontdekken de jongens tijdens een zinderende nacht, de romantiek van elkaar...

'KRO De Roze Wildernis', dinsdag 3 februari om 20.30 uur bij de KRO op NPO 3.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers