'KRO De Roze Wildernis' aan de vooravond van de Gay Pride

maandag 2 februari 2015

In aflevering 7 van 'KRO De Roze Wildernis' arriveren de mannen na 3 weken jungle en wildernis eindelijk bij het einddoel van hun reis: Buenos Aires!

De vaders en zonen krijgen na aankomst meteen de opdracht in een brief te verwoorden wat ze nu voor elkaar voelen en nog willen uitspreken naar elkaar. Bij het voorlezen van de brief sluit Henk geëmotioneerd eindelijk zijn zoon Danley in de armen. Maar bij Guno en zijn vader loopt het juist helemaal mis, en raakt Guno zwaar geïrriteerd  als blijkt dat zijn vader  na 3 weken tijd nog steeds moeilijk kan praten over hun verleden.


Aan de vooravond van de spectaculaire Gay Pride slaat de stemming om: ontdekken de vaders de romantiek van de stad en ontdekken de jongens tijdens een zinderende nacht, de romantiek van elkaar...

'KRO De Roze Wildernis', dinsdag 3 februari om 20.30 uur bij de KRO op NPO 3.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Hoofdinspecteur Vera Stanhope moet op moordonderzoek nadat de verkoolde resten van een lichaam worden teruggevonden in de verbrandingsoven van een slachthuis. Er is maar weinig forensisch materiaal voorhanden, maar al snel blijkt dat het slachtoffer Harry Fenton is, een gerespecteerd politieman van de dienst fraudebestrijding van de politie van Northumberland.
'Vera', om 21.15 uur op En.

Dossiers