Kamervoorzitter Khadija Arib bij Rick Nieman in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 18 januari 2020
Foto: © Omroep WNL 2020

Zondagmorgen tien uur is Rick Nieman er met nieuws, brandende kwesties en prominente gasten. WNL Op Zondag wordt live uitgezonden op NPO1 vanuit het Vondelpark in Amsterdam.

De voorzitter van de Tweede Kamer Khadija Arib is te gast bij Rick Nieman. Deze week is de Tweede Kamer weer begonnen aan een nieuw politiek jaar. Waar gaat de kamervoorzitter zich dit jaar hard voor maken?


Oud-hoofdcommissaris en schrijver Joop van Riessen geeft in 'WNL Op Zondag' zijn analyse van de nieuwste misdaadcijfers. Het blijkt dat de criminaliteit is gestegen, met name onder jongeren.

Amerika-deskundige en columnist Koen Petersen blikt in 'WNL Op Zondag' vooruit op het impeachment-proces tegen president Donald Trump dat dinsdag van start gaat. Wie zijn de hoofdrolspelers?

Zanger, kroegbaas en ondernemer Hessel en zijn dochter Tess geven binnenkort een concert in Ahoy. In 'WNL Op Zondag' vertellen ze over Terschelling, ondernemerschap en muziek.

'WNL Op Zondag', zondag 19 januari om 10.00 uur bij Omroep WNL op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De wereld van Megan Ruddock stort in wanneer Ffion, haar vriend op de universiteit, de littekens op haar arm ontdekt die ze zelf heeft toegebracht. Megan weet niet hoe ze hiermee moet omgaan en loopt weg. Al snel beseft ze dat er geen ontsnappen is aan de chaos in haar hoofd en uit pure wanhoop gooit ze zichzelf voor een naderende wagen. Het begin van een ware nachtmerrie voor Megan, want de eigenaar van die wagen is... Dylan Harris. Dylan zijn geluk kan niet op en hij rijdt met de gewonde Megan de nacht in.

'Hidden', om 20.35 uur op Canvas.

Dossiers