Kamervoorzitter Khadija Arib bij Rick Nieman in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 18 januari 2020
Foto: © Omroep WNL 2020

Zondagmorgen tien uur is Rick Nieman er met nieuws, brandende kwesties en prominente gasten. WNL Op Zondag wordt live uitgezonden op NPO1 vanuit het Vondelpark in Amsterdam.

De voorzitter van de Tweede Kamer Khadija Arib is te gast bij Rick Nieman. Deze week is de Tweede Kamer weer begonnen aan een nieuw politiek jaar. Waar gaat de kamervoorzitter zich dit jaar hard voor maken?


Oud-hoofdcommissaris en schrijver Joop van Riessen geeft in 'WNL Op Zondag' zijn analyse van de nieuwste misdaadcijfers. Het blijkt dat de criminaliteit is gestegen, met name onder jongeren.

Amerika-deskundige en columnist Koen Petersen blikt in 'WNL Op Zondag' vooruit op het impeachment-proces tegen president Donald Trump dat dinsdag van start gaat. Wie zijn de hoofdrolspelers?

Zanger, kroegbaas en ondernemer Hessel en zijn dochter Tess geven binnenkort een concert in Ahoy. In 'WNL Op Zondag' vertellen ze over Terschelling, ondernemerschap en muziek.

'WNL Op Zondag', zondag 19 januari om 10.00 uur bij Omroep WNL op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

'Extreme Love Stories' onthult 's werelds meest ongewone, verrassende en schokkende relaties. Van feeders tot fetisjisten, polyamoristen tot zwangere mannen, zustervrouwen en suikerbaby's. 'Extreme Love Stories' brengt verschillende vormen van romantiek uit de 21e eeuw in beeld en bewijst dat er voor iedereen iemand is.

'Extreme Love Stories', om 22.10 uur op Vitaya.

Dossiers