Johan Derksen maakt live NCRV-radioprogramma 'ZomerNachten'

donderdag 25 augustus 2011

Johan Derksen, hoofdredacteur van Voetbal International, maakt in de nacht van vrijdag 26 op zaterdag 27 augustus een eigen radioprogramma in de NCRV-serie 'ZomerNachten' op Radio 1. Hij zal in anderhalf uur zijn eigen verhaal vertellen. Hoe hij de live-uitzending invult, is helemaal aan hem.

Derksen (1949) is oud-voetballer van onder meer Cambuur, Veendam en Haarlem. Sinds 1977 werkt hij voor het weekblad Voetbal International, vanaf 1999 als hoofdredacteur. Hij is ook een bekend gezicht in voetbalprogramma's op televisie.


In 'ZomerNachten' zal hij fragmenten en muziek kiezen die te maken hebben met zijn strenge, dominante vader, zijn lange haar, zijn passie voor Amerikaanse blues en soul, zijn vriendschap met de Molukkers, de dood van zijn eerste vrouw, Johan Cruijff en zijn platvloersheid op tv.

'ZomerNachten', vrijdag 26 / zaterdag 27 augustus om 00.00 uur bij de NCRV op Radio 1.

NCRV

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

In Kattegat lijkt Ragnar het respect van het volk te zijn kwijtgespeeld. Bjorn, die plannen maakt om een expeditie te leiden naar de Middellandse Zee, is bereid om zijn vader enkele oude schepen te lenen, zodat die opnieuw naar Wessex kan varen. Sigud lokt Ivar uit zijn tent.

'Vikings', om 22.40 uur op CAZ.

Dossiers