Jeroen van der Boom verrast reizigers met live optreden in Sky Radio kersttram

dinsdag 10 december 2019
Foto: Sky Radio - © Talpa Network 2019

Tramreizigers van de Sky Radio kersttram in Amsterdam keken dinsdagmiddag verrast op toen Jeroen van der Boom plotseling instapte.

De zanger reed samen met de Sky Radio kerstman een stukje mee met lijn 3 om een verrassingsoptreden te verzorgen en het ultieme kerstgevoel over te brengen. Voor alle aanwezigen zong hij, onder begeleiding van gitaar en accordeon, live verschillende kerstklassiekers en zijn hit 'Jij bent zo'.


Jeroen van der Boom: 'Ik heb op veel plekken optredens mogen verzorgen, maar dit was echt weer een hele nieuwe ervaring. Zingen in een rijdende tram, met allerlei bochten en zo veel mensen, dat is een hele uitdaging. Maar wat was het een feestje! Ik wens iedereen een mooie kerst!'

Sky Radio kersttram
De hele kerstperiode rijdt er in Amsterdam een speciale Sky Radio kersttram die reizigers geheel in stijl naar plaats van bestemming brengt. De kersttram is voorzien van een gigantische kerstmuts van 2,5 bij 2 meter, 7500 kerstlampjes en non-stop de beste kersthits van The Christmas Station om reizigers helemaal in kerststemming te brengen. De tram rijdt iedere dag een andere route om zoveel mogelijk mensen het kerstgevoel te kunnen bezorgen.

The Christmas Station
Sky Radio 101 FM wordt ieder jaar omgedoopt tot The Christmas Station. The Christmas Station zendt tot en met tweede kerstdag non-stop de beste kersthits uit.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Wallander moet de zaak afhandelen van een Zweeds staatsburger die vermist is in Kaapstad. De daaropvolgende zoektocht weegt zwaar op hem. Hij trekt van het Afrikaanse platteland naar de armste buurten van de townships en komt er oog in oog te staan met iemand die het geloof in zijn land is verloren en alles verraden heeft waar hij ooit voor stond. Onderweg ontmoet hij Grace Thembu, een alleenstaande moeder en politieagente en Mabasha, een jongeman met een leven vervuld van misdaden. Zij zetten Wallander aan tot nadenken, niet enkel over de Zweedse maatschappij, maar ook over zijn veertigjarige carrire als politieofficier.

'Wallander', om 20.35 uur op En.

Dossiers