Geen 'TMF-awards' dit jaar

dinsdag 21 september 2010

Dit jaar komen er zeker geen 'TMF-awards' meer. De organisatoren van het evenement zitten op dit moment nog steeds aan tafel met sponsors. Zoals de traditie het wil, zou TMF dit jaar in oktober de felbegeerde awards uitdelen. 'Maar we hebben te weinig tijd om het evenement nog op poten te zetten', zegt woordvoerster An Steylemans in Story.

'Hopelijk kunnen de gesprekken met de sponsors de komende weken afgerond worden', aldus nog Steylemans. De woordvoerster verzekert dat het ontbreken van de award-show dit jaar geen definitief einde betekent voor de 'TMF Awards'. De eerstvolgende editie komt gewoon pas in het voorjaar van 2011.

Bron: Het Nieuwsblad.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Sarah wordt ten huwelijk gevraagd door haar vriend, maar ze is helemaal niet zeker of ze dit wel wil. Op weg naar huis om het huwelijksfeest van haar zus bij te wonen, besluit ze bij haar grootmoeder langs te gaan om raad te vragen. Daar ontdekt ze een groot familiegeheim dat zijn weerslag heeft op de hele generatie vrouwen binnen de familie. Ze besluit op zoek te gaan naar de man die een antwoord kan geven op al haar vragen...

'Rumor Has It', film met oa. Jennifer Aniston en Kevin Costner, om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers