Een unieke Koningsdag met MAX vanaf Paleis Soestdijk

vrijdag 26 april 2019

Net als voorgaande jaren viert MAX Koningsdag geheel in stijl op Paleis Soestdijk. Tijd voor MAX zendt op deze feestelijke dag live uit vanaf het paleis.

En voor deze speciale gelegenheid is er een éxtra live-uitzending: 'MAX Koningsdag' vanaf Paleis Soestdijk, gepresenteerd door Jan Slagter. Verder presenteert Tineke de Nooij een heel feestelijke 'TinekeShow'; ze is namelijk jarig.


'TinekeShow' vanaf Paleis Soestdijk, zaterdag 27 april vanaf 12.00 uur op NPO Radio 5
Op Koningsdag wordt het een hele feestelijke uitzending van 'TinekeShow'. Dan is niet alleen Tineke de Nooij - de koningin van de Nederlandse radio - jarig, maar wordt 'TinekeShow' ook nog eens live vanaf Paleis Soestdijk uitgezonden! Daar schuift ook Miranda Heijdra van Stichting Superkatten aan. Tineke is ambassadrice van deze mooie stichting voor (zwerf)kattenopvang.

'MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk', zaterdag 27 april vanaf 13.55 uur op NPO 1
Vanaf 13.55 uur zendt MAX op NPO 1 de speciale live-uitzending 'MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk' uit. Jan Slagter ontvangt in deze feestelijke uitzending Lee Towers, Wolter Kroes en Reinildis van Ditzhuyzen. Verder verzorgt Manolo 'The Voice of the Gypsies' een muzikaal optreden. Ook worden er koninklijke hapjes gemaakt door Sandra Ysbrandy.

'Tijd voor MAX', zaterdag 27 april om 16.15 en 17.10 uur op NPO 1
Sybrand Niessen en Martine van Os verruilen zaterdag 27 april Studio 23 voor een dubbele uitzending van 'Tijd voor MAX' op Paleis Soestdijk. Met onder anderen koningshuisdeskundige Justine Marcella en conservator van Paleis Het Loo Paul Rem bespreken zij bij 'Tijd voor MAX' de actualiteit van de dag. Ook Astrid Kersseboom schuift aan; zij presenteert eerder die dag de speciale NOS-uitzending over het onthaal van de koninklijke familie in Amersfoort. Natuurlijk wordt er tijdens deze feestelijke uitzending ook iets lekkers geserveerd, en daarvoor doen we een beroep op 'Heel Holland Bakt'-deelnemers Anna, Nicole en Cas. Muzikaal spektakel is er van niemand minder dan George Baker. De bekende Nederlandse zanger komt langs én neemt zijn band mee!

'MAX Koningsdag', zaterdag 27 april op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Advocaat Andrew Beckett krijgt, kort na zijn promotie, te horen dat hij wordt ontslagen. Zijn werkgever geeft als reden dat hij een opdracht verknoeid heeft. Maar Andy denkt daar anders over: hij vermoedt dat het advocatenkantoor ondekt heeft dat hij homoseksueel is en aids heeft en dat dat de reden voor zijn ontslag is. In een wereld vol onbegrip en intolerantie vecht hij voor gerechtigheid.

'Philadelphia', film uit 1993 met oa. Tom Hanks en Denzel Washington, om 21.25 uur op En.

Dossiers