'De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd' : Oosterse streken & Schutting van de rekening

maandag 2 december 2019
Foto: © KRO-NCRV 2019

In deze aflevering van 'De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd' gaat presentatrice Jetske van den Elsen terug naar twee zaken waarin een schutting een belangrijke rol speelt.

Eerst gaat ze kijken hoe het met de heren Oost en Velkers gaat in Oosterstreek. De mannen hadden mot over zo’n beetje alle Rijdende Rechter thema’s. Na de uitspraak van meester John Reid moet de schutting tussen beide heren worden verzet. Jetske kijkt of dat lukt.


Daarna gaat ze kijken hoe het gaat in Assen. Daar heeft het schuttingbedrijf na langdurig aandringen op betalen van een factuur een aantal schuttingdelen weer uit de tuin gehaald. Na de uitspraak bleek dat toch echt diefstal te zijn en het schuttingbedrijf moet de delen dus terugplaatsen. Gelukkig komt er ook nog iets moois voort uit de uitspraak van 'De Rijdende Rechter'.

'De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd', dinsdag 3 december om 22.20 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Drie jonge gasten, Jozef, Lars en Philip, houden van wijn en vrouwen. Het eerste proeven ze met plezier, maar het tweede hebben ze nog nooit mogen smaken. Daar gaan ze iets aan doen. Onder het mom van een wijntour reizen de drie naar Spanje om daar eindelijk ontmaagd te worden. En niets zal hen tegenhouden. Zeker niet het feit dat de eerste blind is, de tweede in een rolstoel zit en de derde volledig verlamd is.

'Hasta La Vista', film uit 2011 met Tom Audenaert, Gilles De Schryver en Robrecht Vanden Thoren, om 21.05 uur op En.

Dossiers