'De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd' : Oosterse streken & Schutting van de rekening

maandag 2 december 2019
Foto: © KRO-NCRV 2019

In deze aflevering van 'De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd' gaat presentatrice Jetske van den Elsen terug naar twee zaken waarin een schutting een belangrijke rol speelt.

Eerst gaat ze kijken hoe het met de heren Oost en Velkers gaat in Oosterstreek. De mannen hadden mot over zo’n beetje alle Rijdende Rechter thema’s. Na de uitspraak van meester John Reid moet de schutting tussen beide heren worden verzet. Jetske kijkt of dat lukt.


Daarna gaat ze kijken hoe het gaat in Assen. Daar heeft het schuttingbedrijf na langdurig aandringen op betalen van een factuur een aantal schuttingdelen weer uit de tuin gehaald. Na de uitspraak bleek dat toch echt diefstal te zijn en het schuttingbedrijf moet de delen dus terugplaatsen. Gelukkig komt er ook nog iets moois voort uit de uitspraak van 'De Rijdende Rechter'.

'De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd', dinsdag 3 december om 22.20 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Eric Randall is een bekende schrijver van boeken over hoe je best single zou moeten blijven. Hij heeft het bovendien niet echt voor Kerstmis en alles wat er bij te kijken komt. Dit jaar moet hij op zijn neefje en nichtje passen wanneer hun ouders er niet zijn. Met de hulp van zijn buurvrouw April Stewart leert hij de liefde te vinden en in de kerstsfeer te komen.

'Christmas Next Door', film uit 2017 met oa. Jesse Metcalfe, om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers