De gevaren van laseren om te ontharen in 'Radar'

zondag 8 november 2009

'Definitief en veilig ontharen' is de belofte die veel schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten doen. Met een laser worden steeds meer dames onthaard. Maar dat is niet zonder risico's. In 'Radar' van maandag 9 november geven drie dames zich bloot die nooit meer willen scheren, maar dat gaat niet zonder slag of stoot.

Fietstest
'Radar' test vijf fietsen die niet duurder zijn dan 250 euro. Een deskundige neemt elk schroefje en moertje onder de loep en vijf brugklassers en drie crossfietsers doen de ultieme gebruikerstest. Maandagavond in 'Radar' de uitslag.

'Radar', maandag 9 november om 20.30 uur bij de TROS op Nederland 1.
 


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ludo Busschots in 'Albert II'

Na een incident tijdens een receptie voor de legertop, wordt duiker Rick Symons naar het 40ste Search and Rescue smaldeel in Koksijde gestuurd. Rick wordt er opgenomen in de competente, maar licht aparte Sea King crew. De grootste verrassing is de aanwezigheid van Alex, de vrouwelijke medic, waarmee Rick eerder al een kleine aanvaring heeft gehad. De overplaatsing naar Koksijde dwingt Rick tot nog een andere confrontatie. Die met zijn verleden.

'Windkracht 10: Koksijde Rescue', film uit 2006 nav. het overlijden van Ludo Busschots, om 21.25 uur op Eén.

Dossiers