CDA-running mate Pieter Omtzigt in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 31 oktober 2020
Foto: © Omroep WNL 2020

De zondag begint met Rick Nieman. 'WNL Op Zondag' is er op zondagmorgen, live vanuit het Vondelpark in Amsterdam. Vanaf 10 uur op NPO1 met het laatste nieuws, brandende kwesties en prominente gasten.

Pieter Omtzigt, de nummer 2 van het CDA, is te gast bij Rick Nieman. Deze week presenteerde het CDA haar verkiezingsprogramma. Het populaire Tweede Kamerlid vertelt met welke punten de Christendemocraten de verkiezingsstrijd aangaan.


Tweede Kamerlid Sadet Karabulut van de SP komt in 'WNL Op Zondag' vertellen over de terroristische aanslagen in Frankrijk. Over de nationale en internationale aanpak van extremisme.

Campagnestrateeg Jan Driessen is te gast over het mogelijke lijsttrekkerschap van Mark Rutte. In 'WNL Op Zondag' schetst de communicatiedeskundige aan de hand van fragmenten een beeld van de VVD-leider en blikt vooruit op de komende verkiezingen.

Joost Eerdmans, kandidaat-Kamerlid voor Forum voor Democratie en Han ten Broeke, directeur politieke zaken van denktank HCSS, over de Amerikaanse verkiezingsstrijd. Hoe doet Donald Trump het?  En hoe ziet de wereld er uit als Joe Biden president zien?

'WNL Op Zondag', zondag 1 november om 10.00 uur bij Omroep WNL op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Een verwoestende woningbrand verscheurt de gemeenschap van een hecht Schots dorpje. Enkel het overgebleven puin kan het antwoord bieden op de vraag: was dit een tragisch ongeval of is er meer aan de hand?

'Deadwater Fell', om 20.40 uur op En.

Dossiers