Cabaretier Pieter Derks in 'Grand Cafe Kranenbarg'

vrijdag 22 januari 2016

Zaterdag is Pieter Derks te gast in 'Grand Café Kranenbarg', hij laat horen wat zijn favoriete popmuziek is.

De 31-jarige cabaretier kiest voor nummers van mensen die hem geïnspireerd hebben, zoals Acda en De Munnik en Maarten van Roozendaal. En hij legt Bert Kranenbarg uit waarom Passenger zo belangrijk voor hém is, maar ook voor zijn vrouw en zijn dochtertje.


In de Tien van de Week een eigenwijze terugblik op de afgelopen week. Daarin ondermeer een stiekem gesprek over het onderzoek naar de commissie Stiekem. Ook: stel je koopt voor ruim 15 miljoen euro een penthouse van 1440 vierkante meter in Amsterdam, hoe richt je dat dan een beetje knus en gezellig in? En als je twee keer 'de Slimste Mens' aan tafel hebt wil je graag testen wie het allerslimst is...

'Grand Café Kranenbarg', zaterdag 23 januari van 9.00 tot 12.00 uur bij KRO-NCRV op NPO Radio 2.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Kamal Kharmach (foto: Eén - © VRT 2019)

Kamal Kharmach helpt Bakkerij Laurens. Melissa droomt ervan om haar bakkerij uit te breiden, echtgenoot Laurens werkt enorm lange nachten om alles draaiende te houden. Het koppel wil een betere toekomst voor hun dochter, die ze amper zien opgroeien. Kamal wil dat het koppel efficiënter gaat werken. Hij confronteert hen ook met de harde waarheid: er is geen geld om de zaak uit te breiden, erger nog: de focus moet gaan naar het redden van de zaak.

'Andermans Zaken', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers