Boomerang highlights oktober 2020

donderdag 1 oktober 2020
Foto: Boomerang - © Media Tornado 2020

'Scooby-Doo en de Mystery Inc.' bende zijn weer terug met tal van nieuwe avonturen in een moderne setting en met een humoristische twist!

In 'Scooby-Doo en Raad de Clou' komen gloednieuwe, spannenede mysteries langs die moeten worden opgelost.


SCOOBY-DOO AND GUESS WHO?
VANAF 26 OKTOBER
Elke dag om 15.00 uur

In de nieuwe afleveringen maken verschillende bekendheden hun opwachting. Stap samen met deze beroemdheden aan boord van de Mysterie Machine en maak je klaar voor avontuur!

Het tweede seizoen van 'Scooby-Doo en Raad de Clou' zie je vanaf 23 oktober elke dag om 15.00 uur, alleen bij Boomerang!

SPOOKY SCOOBY WEEKS
VANAF 10 OKTOBER
Elke dag om 13.00 uur

Geniet elke dag van de leukste en griezeligste Scooby-Doo afleveringen en films, met onder andere 'Scooby-Doo! and the Beach Beastie', 'Scooby-Doo! and the Spooky Scarecrow', 'Scooby-Doo! and the Monster of Mexico' en 'Scooby-Doo! Haunted Holidays'.

Griezel gezellig mee tijdens de Griezelige Scooby Weken, vanaf 10 oktober elke dag om 13.00 uur. Alleen bij Boomerang.

DE BOOMERANG SPEELTUIN
Elk dag om 9.00 en 17.00 uur

BOOMERANG SPECIAL
Speel mee met je vriendjes in de Boomerang Speeltuin! Elke dag zie je de leukste afleveringen voorbijkomen van onze kleinste helden. Kijk naar je favoriete afleveringen van 'Baby Looney Tunes', 'Flap de Hond', 'Kingdom Force', 'Mighty Mike', 'Agent Binky' en 'Grizzy en de Lemmings'!

Je bent elke dag om 9.00 en 17.00 uur welkom in de Boomerang Speeltuin!

Persbericht Media Tornado/Boomerang
https://www.boomerangtv.nl/
BoomerangToons
boomerangtoons

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Nadat hij een eeuwenoude oorlog heeft ontketend met de Frost Giants door een verbod van zijn vader Odin te negeren, wordt de arrogante Thor verbannen naar de aarde voor een lesje in nederigheid. Daar blijkt de gevallen god zijn hamer Mjolnir niet meer te kunnen gebruiken. Pas als hij zich een waardige held toont, zal hij zijn goddelijke krachten terugkrijgen. Maar dan wordt Thor verliefd op de jonge wetenschapster Jane. Terwijl zij een relatie beginnen, moet Thor de aarde zien te vrijwaren van de duistere krachten die zijn aartsvijand vanuit het hemelrijk Asgard naar de aarde stuurt. Weet Thor zich als een echte held te gedragen en krijgt hij zijn krachten terug?

'Thor', film uit 2011 met oa. Chris Hemsworth en Natalie Portman, om 20.35 uur op VTM 3.

Dossiers