Bizarre waargebeurde avonturen en complete leugens in 'Sterke Verhalen'

vrijdag 18 oktober 2019
Foto: BNNVARA - © Estera Marysia 2019

Ongelooflijk, maar waar! Of: compleet verzonnen? Dat is de vraag waar het allemaal om draait in de komische panelshow 'Sterke Verhalen'.

Het nieuwe seizoen van 'Sterke Verhalen' is vanaf 19 oktober elke zaterdag om 22.10 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1. Onder leiding van Sanne Wallis de Vries proberen teamcaptains Peter Pannekoek en Richard Groenendijk ook dit seizoen elkaar en hun gasten om de tuin te leiden met verhalen die ze ter plekke uit hun duim zuigen óf die een ware reconstructie van een werkelijke gebeurtenis zijn.


In de eerste aflevering zijn Tania Kross, Paul de Leeuw, Alex Ploeg en Heleen van Royen te gast. Heeft Paul de Leeuw echt een koelkastje naast zijn ligbad staan? En had Heleen van Royen sjans met prins Maurits?

Overige afleveringen:

Aflevering 2: Rayen Panday, Sahil Amar Aïssa, André Dongelmans, Lucille Werner
Aflevering 3: Hiske Versprille, Kees van der Spek, Fréderique Spigt, Wart Kamps
Aflevering 4: Emma Wortelboer, Stefan de Walle, Katinka Polderman, Thijs Zonneveld
Aflevering 5: Emilio Guzman, Roué Verveer, Kasper van Kooten, Patrick Stoof
Aflevering 6: Erik van Muiswinkel, Eva Crutzen, Yannick van de Velde, Joris Linssen

'Sterke Verhalen' is een coproductie van BNNVARA en Endemol Shine en gebaseerd op het oorspronkelijke Britse 'Would I Lie To You'.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Alloo bij de Wegpolitie' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Een dag na de tiende flitsmarathon toont Luk hoe de politie én de bekeurden zo'n actiedag beleven. Luk volgt de wegpolitie in het noorden van de provincie Antwerpen en daar blijken nogal wat Nederlanders én toeristen te snel te rijden. Ze worden meteen bekeurd. Een Chinese bestuurder heeft bij de flitsmarathon de twijfelachtige eer de eerste Chinees te zijn die in Alloo bij de Wegpolitie op de bon vliegt wegens te snel rijden. Alloo en zijn agenten hebben al veel meegemaakt op de baan, maar een trucker die gewoon op de smalle middenberm van een autostrade parkeert om daar de nacht door te brengen, dat nog niet.

'Alloo bij de >Wegpolitie', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers