Bizarre waargebeurde avonturen en complete leugens in 'Sterke Verhalen'

vrijdag 18 oktober 2019
Foto: BNNVARA - © Estera Marysia 2019

Ongelooflijk, maar waar! Of: compleet verzonnen? Dat is de vraag waar het allemaal om draait in de komische panelshow 'Sterke Verhalen'.

Het nieuwe seizoen van 'Sterke Verhalen' is vanaf 19 oktober elke zaterdag om 22.10 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1. Onder leiding van Sanne Wallis de Vries proberen teamcaptains Peter Pannekoek en Richard Groenendijk ook dit seizoen elkaar en hun gasten om de tuin te leiden met verhalen die ze ter plekke uit hun duim zuigen óf die een ware reconstructie van een werkelijke gebeurtenis zijn.


In de eerste aflevering zijn Tania Kross, Paul de Leeuw, Alex Ploeg en Heleen van Royen te gast. Heeft Paul de Leeuw echt een koelkastje naast zijn ligbad staan? En had Heleen van Royen sjans met prins Maurits?

Overige afleveringen:

Aflevering 2: Rayen Panday, Sahil Amar Aïssa, André Dongelmans, Lucille Werner
Aflevering 3: Hiske Versprille, Kees van der Spek, Fréderique Spigt, Wart Kamps
Aflevering 4: Emma Wortelboer, Stefan de Walle, Katinka Polderman, Thijs Zonneveld
Aflevering 5: Emilio Guzman, Roué Verveer, Kasper van Kooten, Patrick Stoof
Aflevering 6: Erik van Muiswinkel, Eva Crutzen, Yannick van de Velde, Joris Linssen

'Sterke Verhalen' is een coproductie van BNNVARA en Endemol Shine en gebaseerd op het oorspronkelijke Britse 'Would I Lie To You'.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Sporza logo

Karl Vannieuwkerke herbeleeft met Peter Vandenbempt en Gert Verheyen legendarische wedstrijden uit de rijke geschiedenis van het EK en het WK voetbal. Gert kiest voor BelgiŽ - BraziliŽ in de 2de ronde van het WK 2002. De match waarin het kleine BelgiŽ het grote BraziliŽ bijna uitschakelde, de match waardoor voetbalminnend BelgiŽ nog altijd de Jamaicaanse scheidsrechter Peter Prendergast vervloekt. Het commentaar is van Frank Raes. Peter keert terug naar de kwartfinale op het EK 2004 tussen Portugal en Engeland. Portugal - in eigen land - gaat op zoek naar het opperste voetbalgeluk. Met commentaar van Filip Joos.

'Sporza Retro', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers