'Bed & Breakfast' in Noord-Holland en Friesland

donderdag 1 oktober 2020
Foto: © Omroep MAX 2020

Vrijdag 2 oktober zendt MAX om 20.30 uur op NPO 1 een gloednieuwe aflevering van 'Bed & Breakfast' uit. In 'Bed & Breakfast' testen enthousiaste b&b-houders elkaars onderneming. Ditmaal reizen de deelnemers af naar Noord-Holland en Friesland.

In deze aflevering van 'Bed & Breakfast' leren we Inge en Ernes kennen. Zij runnen een b&b in Noord-Holland. Vanaf het terrein zie je het stoomgemaal liggen, dat nog steeds gebruikt kan worden. Inge en Ernes nemen de gasten mee naar het stoommuseum. Daarna reizen de ondernemers door naar een andere b&b in Noord-Holland. Daar laten Gerda en Hans het Rijk der Duizend Eilanden zien, per kano. De deelnemers sluiten af bij Petra en Aad in Friesland. Vlakbij Nationaal Park Lauwersmeer runnen zij een bed & breakfast met twee kamers én een pipowagen. Per tuktuk laat het stel hun gasten kennismaken met hun omgeving.


'Bed & Breakfast', vrijdag 2 oktober om 20.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Nadat hij een eeuwenoude oorlog heeft ontketend met de Frost Giants door een verbod van zijn vader Odin te negeren, wordt de arrogante Thor verbannen naar de aarde voor een lesje in nederigheid. Daar blijkt de gevallen god zijn hamer Mjolnir niet meer te kunnen gebruiken. Pas als hij zich een waardige held toont, zal hij zijn goddelijke krachten terugkrijgen. Maar dan wordt Thor verliefd op de jonge wetenschapster Jane. Terwijl zij een relatie beginnen, moet Thor de aarde zien te vrijwaren van de duistere krachten die zijn aartsvijand vanuit het hemelrijk Asgard naar de aarde stuurt. Weet Thor zich als een echte held te gedragen en krijgt hij zijn krachten terug?

'Thor', film uit 2011 met oa. Chris Hemsworth en Natalie Portman, om 20.35 uur op VTM 3.

Dossiers