'538 Ochtendshow': AZ-speler Ron Vlaar met skippybal het voetbalveld op

dinsdag 17 september 2019

AZ-speler Ron Vlaar beloofde in de '538 Ochtendshow' dat hij met een skippybal het voetbalveld op zou gaan zodra het streefbedrag voor de 538 Skippybal Race behaald was.

Het bedrag is behaald en Ron hield zich aan zijn belofte.


Bekijk hier het hilarische filmpje waarin Ron latje trapt en keept op een Skippybal.

538 Skippybal Race
538-dj Frank Dane en het team van de '538 Ochtendshow' gaan op 6 oktober met luisteraars en bekende vrienden van de show racen op Circuit Zandvoort.

Het wordt een bijzondere en nogal uitdagende race op de skippyballen die Frank dagelijks in zijn programma weggeeft. Tijdens de 538 Skippybal Race op 6 oktober wordt er geld opgehaald voor drie speciale rolstoelen, waarmee kinderen met een spierziekte naar het strand of bos kunnen.

Deelnemers doneren een kleine bijdrage van 15 euro en staan dan gelijk ingeschreven. Vervolgens kunnen ze direct via een persoonlijke actiepagina sponsors werven. De opbrengst gaat naar nieuwe speciale rolstoelen voor Max, Brian en Koen.

Frank Dane belde vanmorgen nog even met Ron in de uitzending.

Streefbedrag behaald, doel is bijgesteld
Er is nog ruimte voor meer deelnemers en het streefbedrag is bijgesteld. Het overige opgehaalde geld gaat naar het Spieren voor Spieren Inspanningslab, waar kinderen met een spierziekte worden begeleid om het maximale eruit te halen.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Raymond van het Groenewoud (foto: © VRT 2020)

Raymond kijkt terug op de jaren 70, de jaren van zijn doorbraak, tot het hem te veel wordt. In 1981 trekt hij de stekker eruit en hij gaat voor onbepaalde tijd op retraite.

'Raymond!', om 21.30 uur op En.

Dossiers