'Z-Digital Transformation': bron van inspiratie in snel evoluerende tijden

vrijdag 16 maart 2018
Kanaal Z

In een wereld waarin de economie steeds sneller verandert en klanten hogere eisen stellen, biedt digitale technologie een antwoord op vele uitdagingen. Internet-of-things, artificiŽle intelligentie, smart data en nieuwe communicatietools bieden tal van nieuwe perspectieven.

'Z-Digital Transformation' toont hoe bedrijven zich klaarstomen voor de toekomst, welke technologieën ze inzetten en wat transformatie betekent voor hun medewerkers.


Zowat elk bedrijf in elke sector wordt vandaag geconfronteerd met een reeks nieuwe uitdagingen: de nood om te digitaliseren en te automatiseren, de vraag naar nieuwe producten en diensten, een meer klantgerichte aanpak, het verminderen van de ecologische voetafdruk of de komst van een nieuwe generatie medewerkers met heel andere verwachtingen… Het is niet eenvoudig om daar de juiste oplossingen voor te vinden of de juiste technologische keuzes te maken.

In 'Z-Digital Transformation' laat KanaalZ ondernemers aan het woord over hoe zij de digitale transformatie ervaren, welke trends ze in hun sector zien en welke keuzes ze vandaag maken met het oog op morgen. Experts wijzen de weg in de wereld van nieuwe communicatietechnologieën, het internet-of-things, smart data en artificiële intelligentie.

'Z-Digital Transformation', vanaf 17 maart tien weken lang elk weekend op KanaalZ.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met ťťn poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguÔn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers