Woensdag in 'Eenzaam': 45 tot 65 jaar

dinsdag 3 december 2019
Foto: Canvas/VRT - © Geert Van Hoeymissen 2019

Deze generatie zou het eigenlijk allemaal voor elkaar moeten hebben. Maar uit recent onderzoek blijkt dat net deze leeftijdsgroep het hoogste risico loopt op eenzame gevoelens.

De kinderen zijn het huis uit, je pensioen staat voor de deur, je kampt met ernstige gezondheidsproblemen of je bent door armoede in een sociaal isolement terechtgekomen. Xavier praat met 4 mensen die elk vanuit hun eigen situatie getuigen over hoe zij die eenzaamheid ervaren: Greta, Guido, Nadine en Wouter.


'Eenzaam', woensdag 4 december om 21.20 uur op Canvas.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers