Vrijdag bij VTM en op VTM GO

donderdag 26 maart 2020

Hierbij vind je enkele kijktips van VTM en het gratis online videoplatform VTM GO voor vrijdag 27 maart, op een rijtje.

 


 

Highlights bij VTM:

Morgenavond, vrijdag 27 maart, wordt om 20.35 uur in de laatste knockouts van 'The Voice Kids' bepaald wie de laatste plekjes in de halve finale kunnen bemachtigen.

Om 23.25 uur is er de Oscar-genomineerde Vlaamse film 'The Broken Circle Breakdown', met Veerle Baetens en Johan Heldenbergh, in een regie van Felix Van Groeningen.

Highlights bij VTM GO:

Het weekend inzetten met een film kan vrijdag bij Q2 om 20.35 uur met 'White House Down', een Amerikaanse actieprent met enkele grote namen in de hoofdrol: Jamie Foxx, Maggie Gyllenhaal en Channing Tatum bijvoorbeeld, die zich ontpopt tot nationale held. Geen probleem als je de avond zelf niet kan aanschuiven: de film is immers ook te zien bij VTM GO.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

In deze special blikt Eén terug op de Ronde van Vlaanderen van 2019. Ploegwagens, jury-wagens en moto's, de regie en de techniek, de persverantwoordelijken Guy en Willy, ex-coureur Léon van Bon... Samen met alle commentatoren vertellen zij het verhaal van 'De Ronde 103'. We volgen de koers door de ogen van de vader van Iljo Keisse, die in zijn afgeladen café 'De Karper' samen met de klanten naar de koers kijkt. Adri van der Poel, vader van Mathieu, volgt de koers als waterdrager. Hij ziet hoe zijn zoon valt en hoe hij zich heroïsch terugvecht naar de kop. Met tot slot toch teleurstelling wanneer zijn zoon net niet wint. En tenslotte is er de semi-onverwachte winnaar, Alberto Bettiol, die door een slim plan van zijn ploeg en met de hulp van een sterke Sep Vanmarcke de koers wint.

'De Ronde 103', om 21.30 uur op Eén.

Dossiers