Vanaf september op Vitaya: 'Martha'

vrijdag 18 augustus 2006

Met haar magazines die tal van prijzen gewonnen hebben en haar productlijnen die verkopen als zoete broodjes, is Martha ht Amerikaans icoon voor een modieuze manier van leven. In haar talkshow 'Martha', vanaf september te zien op Vitaya, gaat ze live voor een publiek in een studio, zonder script, zonder montage en niet te stoppen!

Z


e gaat in discussie met mensen in de studio, op straat en zelfs bij de mensen thuis. Bovendien zal ze enkele van haar favoriete beroemdheden uitnodigen om een babbeltje te slaan. Martha's gevoel voor humor en haar liefde voor mensen en projecten, creren een show vol inspirerende ideen, gaande van het koken en het entertainen tot het decoreren en het renoveren.

In deze eerste aflevering komt Marcia Cross langs, bekend van Desperate Housewives, en n van Hollywoods grootste sterren van dit moment. Zijn de geruchten waar dat Marcia's personage Bree Van De Kamp gebaseerd is op Martha Stewart? Ontdek het! Bovendien trakteert Martha twee fans op een diner.

'Martha', vanaf maandag 4 september om 18.45 uur op Vitaya.

DOSSIER: Het televisienajaar 2006

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Over Water' fictie op En

John zijn handeltje op de terreinen van De Beco draait volop en hij verdient bakken geld. Alles loopt volgens plan, tot Ella een afschrift van de bank vindt en John confronteert met zijn leugens: hij had haar beloofd nooit nog crimineel werk te doen. Barry beslist om te werken met John, wat John vleugels geeft. Zeker omdat hij intussen ontdekt wat de zwakke plek van De Pelsmaecker is. Barry is intussen met andere dingen bezig: Julie Beckers.

'Over Water', om 20.50 uur op En.

Dossiers