Vanaf september op Vitaya: 'Martha'

vrijdag 18 augustus 2006

Met haar magazines die tal van prijzen gewonnen hebben en haar productlijnen die verkopen als zoete broodjes, is Martha hét Amerikaans icoon voor een modieuze manier van leven. In haar talkshow 'Martha', vanaf september te zien op Vitaya, gaat ze live voor een publiek in een studio, zonder script, zonder montage en niet te stoppen!

Z


e gaat in discussie met mensen in de studio, op straat en zelfs bij de mensen thuis. Bovendien zal ze enkele van haar favoriete beroemdheden uitnodigen om een babbeltje te slaan. Martha's gevoel voor humor en haar liefde voor mensen en projecten, creëren een show vol inspirerende ideeën, gaande van het koken en het entertainen tot het decoreren en het renoveren.

In deze eerste aflevering komt Marcia Cross langs, bekend van Desperate Housewives, en één van Hollywoods grootste sterren van dit moment. Zijn de geruchten waar dat Marcia's personage Bree Van De Kamp gebaseerd is op Martha Stewart? Ontdek het! Bovendien trakteert Martha twee fans op een diner.

'Martha', vanaf maandag 4 september om 18.45 uur op Vitaya.

DOSSIER: Het televisienajaar 2006

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo vier logo 4 logo

Anouk en Matthijs hebben last van keuzestress: door hun besluiteloosheid zijn ze al twee jaar op zoek naar een woning. Martijn en co to the rescue! Je kijkt deze zomer naar de Nederlandse versie van het populaire programma 'Blind Gekocht!'.

'Kopen Zonder Kijken', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers