'Thuis': week 41 (2019) - PREVIEW

zaterdag 5 oktober 2019
Foto: Eén - © VRT 2019

Kaat moet weer een teleurstelling verwerken, Olivia kampt met twijfels. Lowie is bezorgd om Bob en Waldek steunt Thilly. Frank is razend en schopt keet bij de Kabouters. Nancy weigert Marianne te vervoeren. Dieter is babysit van kleine Leo. Bob vliegt Dries aan.

 


Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 7 oktober 2019 - aflevering 4689
Kaat krijgt een zoveelste teleurstelling te verwerken en Thilly merkt dat ze een uitje kan gebruiken. Olivia heeft het gevoel dat ze Tamara in de steek laat. Bob wil de confrontatie aangaan met Dries, maar is dat wel een goed idee? Joren werkt enorm hard voor school.

Dinsdag 8 oktober 2019 - aflevering 4690
Judith besluit geen energie meer te steken in zaken die verloren zijn. Lowie maakt zich zorgen over Bob. Frank is trots op zijn dochter. Peter heeft een afspraak met Dries om hem te helpen met zijn masterproef. Kaat wil een gesprek met Adil.

Woensdag 9 oktober 2019 - aflevering 4691
Waldek steunt Thilly ten volle. Karin toont begrip richting Tom. Dries wil een gesprek aangaan met Olivia, maar zal ze willen luisteren? Tamara lucht haar hart bij Simonne, die haar goede raad geeft. Kobe kan Kaat overtuigen om bij hem te komen eten.

Donderdag 10 oktober 2019 - aflevering 4692
Frank is razend kwaad en uit zijn ongenoegen tegen Kaat. Rosa en Kobe hebben een ontbijtmeeting. Tom blijft Karin steunen. Leo snapt niks van de jonge generatie. Nancy weigert Marianne rond te rijden in haar taxi. Judith en Thilly komen tot het besef dat hun leven een spiegel is van vroeger.

Vrijdag 11 oktober 2019 - aflevering 4693
Frank maakt amok bij de Kabouters; Adil moet scheidsrechter spelen. Kaat wrijft Kobe onder zijn neus dat zij de winnaar is van hun weddenschap. Dieter mag babysitten op het zoontje van Tamara. Bob staat oog in oog met Dries en vliegt hem aan.

'Thuis', van maandag tot vrijdag om 20.10 uur op Eén.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

thuisopeen

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Sporza logo

Karl Vannieuwkerke herbeleeft met Peter Vandenbempt en Gert Verheyen legendarische wedstrijden uit de rijke geschiedenis van het EK en het WK voetbal. Gert kiest voor BelgiŽ - BraziliŽ in de 2de ronde van het WK 2002. De match waarin het kleine BelgiŽ het grote BraziliŽ bijna uitschakelde, de match waardoor voetbalminnend BelgiŽ nog altijd de Jamaicaanse scheidsrechter Peter Prendergast vervloekt. Het commentaar is van Frank Raes. Peter keert terug naar de kwartfinale op het EK 2004 tussen Portugal en Engeland. Portugal - in eigen land - gaat op zoek naar het opperste voetbalgeluk. Met commentaar van Filip Joos.

'Sporza Retro', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers