'Thuis': week 40 (2020) - PREVIEW

zaterdag 26 september 2020
Foto: Eén - © VRT 2020

Tania wil geen medelijden en Ann verwijt Marianne. Jacques laat steken vallen, Adil heeft iets te bespreken met Bob en Lowie. Karin voelt zich schuldig. Ann en Tom vallen van de ene verbazing in de andere. Viv en Chantal ruziŽn weer over Jasper, Kobe krijgt zijn gebroken moeder over de vloer. Nancy zet Tom op zijn plaats over Marianne.

Maandag 28 september 2020 - aflevering 4856
Adil zit verveeld met de toekomst van de Kabouters. Tania wil absoluut geen medelijden van Ann. Joren probeert Emma zo goed mogelijk op te vangen. Ann gooit Marianne verwijten naar het hoofd. Tom loopt langs bij Peter. Tim deelt zijn bezorgdheden met Sam.


Dinsdag 29 september 2020 - aflevering 4857
Judith merkt op dat Joren een goede partij is voor haar dochter. Jacques voelt enige druk op het werk en laat daardoor enkele steken vallen. Adil heeft een en ander te bespreken met Lowie en Bob. Tom krijgt een belangrijk telefoontje.

Woensdag 30 september 2020 - aflevering 4858
Karin voelt zich ongelofelijk schuldig en Sam merkt dat ze oprecht is. Ann en Tom vallen van de ene verbazing in de andere. Jacques wil op een goed blaadje staan bij Adil en doet overuren. Hij krijgt tot twee keer toe onverwacht bezoek.

Donderdag 1 oktober 2020 - aflevering 4859
Jacques verrast Rosa met een ontbijtje. Viv en Chantal hebben opnieuw woorden in verband met Jasper. Karin verschijnt helemaal gebroken bij Kobe. T om is met zijn gedachten allesbehalve bij zijn werk, net nu er een belangrijk moment voor de deur staat.

Vrijdag 2 oktober 2020 - aflevering 4860
Eddy botst op een schermutseling bij de Kabouters. Karin gaat met opgeheven hoofd haar toekomst tegemoet. Tania en Ann hebben het allebei niet gemakkelijk. Nancy zet Tom op zijn plaats wat Marianne betreft.

'Thuis', van maandag tot vrijdag om 20.20 uur op Eén.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

thuisopeen

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Nadat hij een eeuwenoude oorlog heeft ontketend met de Frost Giants door een verbod van zijn vader Odin te negeren, wordt de arrogante Thor verbannen naar de aarde voor een lesje in nederigheid. Daar blijkt de gevallen god zijn hamer Mjolnir niet meer te kunnen gebruiken. Pas als hij zich een waardige held toont, zal hij zijn goddelijke krachten terugkrijgen. Maar dan wordt Thor verliefd op de jonge wetenschapster Jane. Terwijl zij een relatie beginnen, moet Thor de aarde zien te vrijwaren van de duistere krachten die zijn aartsvijand vanuit het hemelrijk Asgard naar de aarde stuurt. Weet Thor zich als een echte held te gedragen en krijgt hij zijn krachten terug?

'Thor', film uit 2011 met oa. Chris Hemsworth en Natalie Portman, om 20.35 uur op VTM 3.

Dossiers