'Thuis': week 20 (2019) - PREVIEW

zaterdag 11 mei 2019
Foto: Eén - © VRT 2019

In 'Thuis' breken spannende tijden aan. De opbouw naar de seizoensfinale in juni is duidelijk al begonnen. Hoet verder gaat met iedereen tot het zover is? Lees wekelijks de TVvisie-preview!

 Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 13 mei 2019 - aflevering 4629
Joren moet Tim iets bekennen. Paulien is niet gediend van Lowie's mening. Kaat voelt zich niet goed bij alle steun die ze krijgt. Simonne haar gedachten draaien op volle toeren. Frank vangt Hannah op. Dries zit achter de veren van Tamara.

Dinsdag 14 mei 2019 - aflevering 4630
Olivia probeert Lowie een beetje op te peppen. Christine is gelukkig met de woorden die ze hoort uit de mond van Bob. Dieter denkt Britney op een originele manier te kunnen voorbereiden op een toets. Eddy voelt zich het mikpunt van spot. Rosa gaat shoppen, terwijl Kobe de keuken induikt.

Woensdag 15 mei 2019 - aflevering 4631
Tim merkt een drukke bedrijvigheid in huis. Kobe heeft goed nieuws voor Rosa, maar zij is niet direct in de stemming. Peter bespreekt een en ander met Simonne. Bob is ongeduldig. Marianne speelt haar troeven op de juiste manier uit.

Donderdag 16 mei 2019 - aflevering 4632
Karin en Tom sluiten een weddenschap af. Adil zou zijn hoofd nog eens kunnen vergeten. Ann moet Judith kalmeren. De organisatie van de vrijgezellenavond van Christine begint vorm te krijgen. Simonne hoort Dieter uit over een delicate kwestie.

Vrijdag 17 mei 2019 - aflevering 4633
Kaat blijft iets langer bij Kobe rondhangen dan voorzien. Tim en Joren helpen Paulien bij het opruimen van de Frens. Simonne uit enkele van haar vermoedens aan Frank. Femke en Peter hebben een goed gevoel bij hun nieuwe werknemer.

'Thuis', van maandag tot vrijdag om 20.10 uur op Eén.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Londen, 1891. De briljante detective Sherlock Holmes en zijn trouwe assistent Watson kunnen maar net vermijden dat Lord Blackwood, een aanhanger van de zwarte magie, een vrouw op rituele wijze vermoordt. Blackwood wordt gearresteerd en komt in de gevangenis terecht. Kort voor zijn executie verkondigt Blackwood dat hij zal opstaan uit de dood om wraak te nemen op iedereen die zijn pad kruist. Kort na Blackwoods executie lijkt het alsof hij inderdaad is herrezen: in zijn graf wordt het lichaam van de vermiste Luke Reordan gevonden en enkele getuigen beweren Blackwood te hebben gezien.

'Sherlock Holmes', om 20.25 uur op VIER.

Dossiers