'The Middle' begint maandag aan 'farewell season' bij Q2

zondag 2 september 2018
Foto: Q2 - © MEDIALAAN 2018

Nu maandag 3 september is 'The Middle' toe aan zijn 'farewell season' bij Q2. De zender brengt elke weekdag om 19.20 uur een aflevering van het negende en laatste seizoen van de Amerikaanse sitcom.

Na negen jaar loopt het verhaal van de familie Heck dus op zijn einde. In het laatste seizoen is ook de 200ste aflevering (aflevering 9) van de reeks te zien, die toepasselijk de titel 'The 200th' heeft gekregen.


In het nieuwe, laatste seizoen is Axl terug thuis van Europa met een nieuw uiterlijk en op zoek naar een job. Brick maakt een belangrijke beslissing over zijn relatie met Cindy. Sue loopt een oude bekende tegen het lijf en viert haar 21ste verjaardag op de gebruikelijke manier: voor het eerst drinken. Frankie en Mike beseffen dat hun kinderen snel op hun eigen benen zullen staan en dat vergt enige aanpassing.

In de laatste aflevering, op donderdag 4 oktober, komt de Q2-kijker te weten hoe het de familie na enkele jaren vergaat.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Het team van Safety First gaat een dag op cursus bij Dirks ultieme goeroe: de Nederlander Hendrik Manderfelt, schrijver van het boek Safety First. Dirk is bloednerveus. Hij verplicht iedereen in uniform te komen, maar dat ligt gevoelig bij Ingrid. Luc probeert haar op allerlei manieren op te beuren. Geen gemakkelijke opdracht, temeer omdat de knappe Vanessa ook aanwezig is. Vanessa is een ex van Smos die hem tot zijn grote frustratie niet meer herkent.

'Safety First', om 22.25 uur op Q2.

Dossiers