'Sturm der Liebe': week 33 (2019) - PREVIEW

zondag 11 augustus 2019
Foto: Vitaya - © DPG Media 2019

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

 


 


Deze week in 'Sturm der Liebe':

Maandag 12 augustus 2019 - aflevering 2861
Als bewijs van zijn liefde voor haar moet Christoph zich van Alicia aangeven bij de politie. Michael en Natascha zijn in de wolken met de winst die het beeldhouwwerk heeft opgeleverd. Maar hun vreugde is van korte duur...

Dinsdag 13 augustus 2019 - aflevering 2862
Viktor betrapt Xenia en Christoph tijdens een gesprek in het bos. Hij vermoedt dat zijn vader nog altijd iets heeft met zijn ex. Wanneer hij aan Viktor vraagt om met de trouwkoets te rijden, verliest hij zijn geduld. Alicia viert haar vrijgezellenfeestje. André moet nog bekomen van zijn hoofdwonde.

Woensdag 14 augustus 2019 - aflevering 2863
Paul overtuigt Romy om eens de trouwring van Alicia te passen. Uiteraard komt de ring vast te zitten aan de vinger van Romy. Gelukkig is Tina er als reddende engel. Alicia en Christoph trouwen eindelijk. Ondanks een laatste poging moet Viktor aanvaarden dat hij Alicia kwijt is. Paul waagt tevergeefs zijn kans bij Jessica op de bruiloft. Romy vangt het bruidsboeket.

Donderdag 15 augustus 2019 - aflevering 2864
Melli wil haar hoofd leegmaken en gaat alleen wandelen. Wanneer een zwaar onweer opkomt, kan André haar niet bereiken en begint hij zich zorgen te maken. Hij gaat op zoek naar haar. Xenia wil graag dicht bij haar zonen blijven wonen en overweegt om een schoonheidssalon te openen in Fürstenhof.

Vrijdag 16 augustus 2019 - aflevering 2865
Jessica wordt opnieuw afgewezen door Viktor. Alicia betwijfelt dan weer of Viktor wel heeft aanvaard dat ze definitief voor Christoph heeft gekozen. Ze geeft hem het voordeel van de twijfel en er hangt zelfs een verzoening tussen Christoph en Viktor in de lucht. Romy is nog steeds geschokt door de beschuldigingen van Paul en zoekt troost bij Tina.

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag rond 18.20 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubiek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Radio 2 Zomerhit 2019

Tijdens deze spannende muziekshow dingen tien genomineerde artiesten mee naar de award voor de Zomerhit van 2019. Vanavond worden ook de drie Radio 2 Muziektrofeen uitgereikt voor doorbraak, groep en soloartiest. Volgende genomineerden geven tijdens de show het beste van zichzelf tijdens hun act: Belle Perez, Niels Destadsbader, Dana Winner, Hooverphonic, Kommil Foo, Laura Tesoro, #LikeMe, Mathias Vergels, Metejoor en Regi feat. Jake Reese & OT. Niemand minder dan de huidige Eurovisiesongfestival-winnaar Duncan Laurence komt langs en brengt zijn winnend nummer 'Arcade'.

'Radio 2 Zomerhit 2019', om 20.35 uur op En.

Dossiers