'Sturm der Liebe': week 33 (2019) - PREVIEW

zondag 11 augustus 2019
Foto: Vitaya - © DPG Media 2019

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

 


 


Deze week in 'Sturm der Liebe':

Maandag 12 augustus 2019 - aflevering 2861
Als bewijs van zijn liefde voor haar moet Christoph zich van Alicia aangeven bij de politie. Michael en Natascha zijn in de wolken met de winst die het beeldhouwwerk heeft opgeleverd. Maar hun vreugde is van korte duur...

Dinsdag 13 augustus 2019 - aflevering 2862
Viktor betrapt Xenia en Christoph tijdens een gesprek in het bos. Hij vermoedt dat zijn vader nog altijd iets heeft met zijn ex. Wanneer hij aan Viktor vraagt om met de trouwkoets te rijden, verliest hij zijn geduld. Alicia viert haar vrijgezellenfeestje. André moet nog bekomen van zijn hoofdwonde.

Woensdag 14 augustus 2019 - aflevering 2863
Paul overtuigt Romy om eens de trouwring van Alicia te passen. Uiteraard komt de ring vast te zitten aan de vinger van Romy. Gelukkig is Tina er als reddende engel. Alicia en Christoph trouwen eindelijk. Ondanks een laatste poging moet Viktor aanvaarden dat hij Alicia kwijt is. Paul waagt tevergeefs zijn kans bij Jessica op de bruiloft. Romy vangt het bruidsboeket.

Donderdag 15 augustus 2019 - aflevering 2864
Melli wil haar hoofd leegmaken en gaat alleen wandelen. Wanneer een zwaar onweer opkomt, kan André haar niet bereiken en begint hij zich zorgen te maken. Hij gaat op zoek naar haar. Xenia wil graag dicht bij haar zonen blijven wonen en overweegt om een schoonheidssalon te openen in Fürstenhof.

Vrijdag 16 augustus 2019 - aflevering 2865
Jessica wordt opnieuw afgewezen door Viktor. Alicia betwijfelt dan weer of Viktor wel heeft aanvaard dat ze definitief voor Christoph heeft gekozen. Ze geeft hem het voordeel van de twijfel en er hangt zelfs een verzoening tussen Christoph en Viktor in de lucht. Romy is nog steeds geschokt door de beschuldigingen van Paul en zoekt troost bij Tina.

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag rond 18.20 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubiek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Joanna Lumley begint aan haar Zijderoute-avontuur in VenetiŽ, waar ze te weten komt hoe de reizen van de Venetiaanse held Marco Polo en de handelaars van de Zijderoute de groei van de stad hebben beÔnvloed. In AlbaniŽ wandelt ze langs de Via Egnatia, de weg die twee uithoeken van het Romeinse Rijk met elkaar verbond - Rome en Byzantium. Vervolgens gaat het richting Turkije, naar Istanbul, dat een cruciale rol speelde op de route door zijn ligging op het kruispunt van Europa en AziŽ. In CappadociŽ verbaast Joanna zich over de indrukwekkende rotsformaties die er voor een uniek landschap zorgen. Ten slotte neemt ze de nachttrein naar de hooglanden in het verre oosten van Turkije, in de buurt van de Georgische grens.

'Joanna Lumley's Silk Road', om 21.55 uur op Eťn.

Dossiers