Stress voor eerste kampvuur in 'Temptation Island' - VIDEO

donderdag 28 februari 2019
Foto: VIJF - © SBS Belgium 2019

Met het eerste kampvuur in het vooruitzicht slaan de zenuwen ongenadig toe bij de koppels. Ze krijgen voor het eerst een glimp te zien van hoe hun partner het er tussen de wulpse vrijgezellen vanaf brengt.

Is iedereen nog tevreden met de gemaakte afspraken of gaat hun partner nu al te ver?'Temptation Island', vrijdag 1 maart om 20.35 uur op VIJF.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Baltimore, 1962. Op het hoogtepunt van de Koude Oorlog werkt Elisa Esposito als schoonmaakster in een geheim overheidslaboratorium. Op een dag wordt er onder het toezicht van kolonel Strickland een mysterieus wezen binnengebracht in het labo. Elisa, die al sinds haar geboorte niet kan praten, kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen, en dringt de kamer binnen waar het creatuur wordt gevangengehouden. Ze ontdekt dat het om een mensachtig amfibisch wezen gaat. Het duurt niet lang voor Elisa sympathie begint te voelen voor hem. Wanneer ze te horen krijgt dat Strickland een vivisectie wil uitvoeren op het wezen, bedenkt Elisa een plan om samen met hem te vluchten.

'The Shape Of Water', film uit 2017 om 23.20 uur op VTM.

Dossiers