Start nieuwe reeks 'Boer zkt Vrouw': wie krijgt de meeste brieven?

zondag 29 augustus 2010

In de lente gaf Dina Tersago de aftrap voor het zesde seizoen van 'Boer zkt Vrouw'. Gemiddeld 929.249 Vlamingen maakten kennis met 10 sympathieke vrijgezelle boeren die zich stuk voor stuk met hart en ziel inzetten voor hun landbouwbedrijf. Allen hopen ze om via het programma een levenspartner te vinden die samen met hen een mooie toekomst wil opbouwen.

De kijker ontmoette in de startaflevering verschillende persoonlijkheden uit alle leeftijdscategorieën. De jongste boer uit deze reeks is Damien (24) en de oudste is schapenmelker Willy (49). Ook boer Gert (28), die in het Amerikaanse Saint Louis een boerderij met 4.000 koeien runt, sprong meteen in het oog. Dit seizoen is er ook opnieuw een vrouw van de partij. Martine (34) gaat niet op zoek naar een vrouw, zoals Conny vorig jaar, maar naar haar prins op het witte paard.


De 9 boeren en de sympathieke boerin hebben alvast één ding gemeen: ze zijn hun vrijgezellenbestaan beu en ze dromen hardop van een gezelliger leven met twee.

Op maandag 30 augustus 2010 bezorgt Dina honderden brieven, enkele postpakketten en originele liefdesmails aan de vrijgezelle boeren. De sympathieke gastvrouw geeft hiermee de aftrap voor het romantisch parcours. Ze bezoekt alle vrijgezellen op hun boerderij en iedereen kijkt vol spanning uit naar het aantal brieven en e-mails. Bij elk van de 10 boeren overheerst hetzelfde gevoel: hebben ze voldoende brieven ontvangen om verder te mogen gaan in het programma? Het zijn immers enkel de vijf boeren met de meeste post die op de voet zullen worden gevolgd tijdens hun zoektocht naar de ware liefde. Samen met vrienden en familie maken de vijf geselecteerde boeren al meteen een selectie van de personen die ze graag willen ontmoeten tijdens de speeddate van volgende week.

‘Boer zkt Vrouw’, maandag 30 augustus om 20.40 uur op vtm.


Lees ook:
Dina Tersago stelt de boeren voor in startaflevering 'Boer zkt Vrouw'
Boer zkt Vrouw online kijken?

DOSSIER: Najaar 2010: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie - © Timmy Vanheel 2018)

Billie is gezakt voor turnen en Pol vindt dat een ramp. Hij schakelt de Kampioenen in om Billie te laten ervaren dat sport tof is, met desastreuze gevolgen. Pascale vindt ondertussen dat Marc iets van zijn leven moet maken en zet hem aan tot solliciteren. Maar dat moet achter de rug van Bieke gebeuren, die de bemoeienissen van Pascale niet apprecieert.

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op En.

Dossiers