Sandra Bekkari viert Valentijn met Andy Peelman

zondag 10 februari 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

Komende donderdag is het Valentijn en dat laat Sandra Bekkari niet zomaar passeren in haar 'Open Keuken'. Ze maakt deze week elke dag gerechtjes met extra veel liefde.

Maar de liefde vieren, doe je liever niet alleen. Daarom heeft Sandra opnieuw een gast uitgenodigd: Andy Peelman.


Sandra verwelkomt haar gasten graag met een gebakje. Op maandag 11 februari maakt ze speciaal voor Andy wortel-appelmuffins. En ook een topfavoriet voor Valentijn: oesters met pickles van radijs. De toon is gezet!

Op dinsdag maakt het duo een soepje: een pastinaaksoep met vanille, het nieuwe goud. En wat is er gezelliger dan een dampend stoofpotje? Vooral Sandra’s kalfsstoofpotje met dadels.

Op woensdag 13 februari toont Sandra Andy hoe hij zijn vrouw de ochtend van Valentijn op bed kan verrassen met een ontbijttaart met aardbeien. ’s Avonds wacht haar dan weer een hartverwarmend rumaperitief en parmezaankoekjes.

Donderdag is Valentijnsdag: speciaal voor Andy en zijn vrouw die uit Duitsland komt, maakt Sandra choucroute uit de zee.

Sandra en Andy sluiten de week liefdevol af op vrijdag, met 2 gerechtjes vol afrodisiaca: chocolade-bananenbrood en een polentapizza met pindakaas - want pizza is áltijd een goed idee.

'Blind Getrouwd', van maandag tot vrijdag rond 18.00 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Harlee houdt een grafrede op de begrafenis van Nava. Wozniak krijgt van de dokter te horen dat hij dringend een operatie moet ondergaan om de kogel in zijn rug te verwijderen. Gina doet Kristina een schokkende onthulling over Harlee. Wozniak gaat de confrontatie aan met Loman.

'Shades Of Blue', om 22.50 uur bij VTM.

Dossiers