Sandra Bekkari helpt je met het gevecht tegen de routine

zondag 2 september 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Bye bye summer, hello routine! We moeten weer naar school of aan het werk en vervallen daardoor al snel in inspiratieloze, routineuze gerechten. Gelukkig borrelt Sandra Bekkari van de nieuwe, gezonde kookideeën.

Die inspiratie deelt ze vanaf maandag 3 september opnieuw met de VTM-kijkers in 'Open Keuken met Sandra Bekkari'. Sandra start haar nieuwe seizoen met een stunt. Vijf avonden op een rij belooft ze een bijzondere verrassing voor de kijkers in samenwerking met VTM KOKEN. Maandag volgt daar meer info over.


Na een zomer van culinair genieten, uitgebreide barbecues en zoete zondes komen Sandra’s gemakkelijke en gezonde gerechten als geroepen. Een klassiek gerecht met een Bekkari-twist, een verrassende drankje of een zalig nagerecht: wat er ook op het menu staat, in alle bereidingen spelen groenten en fruit steevast de hoofdrol.

'Open Keuken' wordt dit najaar ook interactiever. Sandra gaat één keer per week op de vraag van een kijker in en biedt dan alternatieven voor traditionele, maar vaak minder gezonde, gerechten. Hoe maak ik een gezonde pizza? Welk gerecht kan ik met quinoa bereiden? Sandra Bekkari gaat met al deze kijkersvragen aan de slag!

Sandra Bekkari: 'Ik heb deze zomer niet stilgezeten. Het was voor mij opnieuw een uitdaging om een resem gezonde en lekkere gerechten te bedenken voor het nieuwe seizoen van 'Open Keuken'. Voordat ik een gerecht aan de kijker voorstel, wil ik er dan ook 300% zeker van zijn. Ik blijf gerechten uittesten tot ze helemaal juist zitten. Lekker eten is té belangrijk om niet serieus te nemen (lacht).'


Op het menu tijdens de eerste week:

- Maandag 03/09: Moussaka + kokospralines
- Dinsdag 04/09: Groentetaartjes + watermeloenlimonade
- Woensdag 05/09: Gazpacho met kersen + granolawafels
- Donderdag 06/09: Quinoa pizza-cups + aardbeienmousse
- Vrijdag 07/09: Paëlla met extra veel groenten

Open Keuken, vanaf maandag 3 september elke weekdag om 18.00 uur bij VTM.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Het team van Safety First gaat een dag op cursus bij Dirks ultieme goeroe: de Nederlander Hendrik Manderfelt, schrijver van het boek Safety First. Dirk is bloednerveus. Hij verplicht iedereen in uniform te komen, maar dat ligt gevoelig bij Ingrid. Luc probeert haar op allerlei manieren op te beuren. Geen gemakkelijke opdracht, temeer omdat de knappe Vanessa ook aanwezig is. Vanessa is een ex van Smos die hem tot zijn grote frustratie niet meer herkent.

'Safety First', om 22.25 uur op Q2.

Dossiers