Pommelizio: the ultimate closure talk op VIJF

donderdag 7 november 2019
Foto: VIJF - © SBS Belgium 2019

In een nieuwe aflevering van 'Celebs Gaan Daten' worstelt Pommeline nog steeds met verdriet en pijn van haar vorige relatie met Fabrizio.

Ze begrijpt nog altijd niet wat er toen exact is misgelopen en waarom ze niet meer uitleg gekregen heeft. Hoog tijd voor het ultieme closure gesprek.


'Drie weken voor je het gedaan hebt gemaakt, zat je met mij nog bij de weddingplanner. Je gaat niet met mij naar een wedding planner, je laat mij niet eerst nog eens in die droom geloven en dan pak je alles af van mij. Dat deed mij gewoon heel veel pijn.'

Terwijl onze andere 2 dames zich voorbereiden op hun blind date komen Jarne en Diaz opnieuw hun hart luchten bij Goedele en Jani. Nadat de celebs hun portie dating weer hebben gehad is het tijd voor een nieuwe mixer met nieuwe singles voor iedereen!

'Celebs Gaan Daten', vrijdag 8 november om 20.35 uur op VIJF.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Er hangt een zware schaduw over het leven en de relaties van rechercheur Nick Cafmeyer. Nick worstelt sinds zijn negende met de onopgeloste verdwijning van zijn broertje Bjorn. Op aanwijzen van Nick is zijn buurman Plettinckx, een zedendelinquent, toen verhoord en weer vrijgelaten. Plettinckx woont na al die jaren nog steeds in dezelfde buurt als Nick en schept er genoegen in om hem te tergen. Zijn chef Danni aarzelt om Nick te betrekken bij een nieuwe onrustwekkende zaak: een koppel is drie dagen vastgehouden door een indringer. Van hun negenjarig zoontje Robin en de dader ontbreekt elk spoor.

'De Behandeling', om 22.25 uur op Q2.

Dossiers