Pommelizio: the ultimate closure talk op VIJF

donderdag 7 november 2019
Foto: VIJF - © SBS Belgium 2019

In een nieuwe aflevering van 'Celebs Gaan Daten' worstelt Pommeline nog steeds met verdriet en pijn van haar vorige relatie met Fabrizio.

Ze begrijpt nog altijd niet wat er toen exact is misgelopen en waarom ze niet meer uitleg gekregen heeft. Hoog tijd voor het ultieme closure gesprek.


'Drie weken voor je het gedaan hebt gemaakt, zat je met mij nog bij de weddingplanner. Je gaat niet met mij naar een wedding planner, je laat mij niet eerst nog eens in die droom geloven en dan pak je alles af van mij. Dat deed mij gewoon heel veel pijn.'

Terwijl onze andere 2 dames zich voorbereiden op hun blind date komen Jarne en Diaz opnieuw hun hart luchten bij Goedele en Jani. Nadat de celebs hun portie dating weer hebben gehad is het tijd voor een nieuwe mixer met nieuwe singles voor iedereen!

'Celebs Gaan Daten', vrijdag 8 november om 20.35 uur op VIJF.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Harlee houdt een grafrede op de begrafenis van Nava. Wozniak krijgt van de dokter te horen dat hij dringend een operatie moet ondergaan om de kogel in zijn rug te verwijderen. Gina doet Kristina een schokkende onthulling over Harlee. Wozniak gaat de confrontatie aan met Loman.

'Shades Of Blue', om 22.50 uur bij VTM.

Dossiers