Pommelizio: the ultimate closure talk op VIJF

donderdag 7 november 2019
Foto: VIJF - © SBS Belgium 2019

In een nieuwe aflevering van 'Celebs Gaan Daten' worstelt Pommeline nog steeds met verdriet en pijn van haar vorige relatie met Fabrizio.

Ze begrijpt nog altijd niet wat er toen exact is misgelopen en waarom ze niet meer uitleg gekregen heeft. Hoog tijd voor het ultieme closure gesprek.


'Drie weken voor je het gedaan hebt gemaakt, zat je met mij nog bij de weddingplanner. Je gaat niet met mij naar een wedding planner, je laat mij niet eerst nog eens in die droom geloven en dan pak je alles af van mij. Dat deed mij gewoon heel veel pijn.'

Terwijl onze andere 2 dames zich voorbereiden op hun blind date komen Jarne en Diaz opnieuw hun hart luchten bij Goedele en Jani. Nadat de celebs hun portie dating weer hebben gehad is het tijd voor een nieuwe mixer met nieuwe singles voor iedereen!

'Celebs Gaan Daten', vrijdag 8 november om 20.35 uur op VIJF.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Hostess Sydney moet tijdens een van haar vluchten zorgen voor de achtjarige Leah die alleen naar Chicago vliegt. Nadat Leah veilig is afgezet bij haar vader, Jonathan, vindt Sydney een pakketje dat het meisje achtergelaten heeft. Sydney bezorgt het cadeau terug aan Leah en wordt uitgenodigd mee te doen met enkele leuke kerstfestiviteiten van het gezin. Wanneer Sydney haar vlucht mist, zit ze een paar dagen vast. Leah en Jonathan nodigen haar uit om de vakantie met hen door te brengen.

'Christmas Connection', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers