Overleeft Tom Lenaerts 'De Schuur van Scheire'?

dinsdag 31 maart 2015

Op woensdag 1 april begeeft Tom Lenaerts zich onder de nerds en wetenschappers van 'De Schuur van Scheire' op En. Kurt Beheydt wijdt Tom onder meer in in de geheimen van wifisignalen. Hij toont hem een truc om een wifisignaal te versterken en dat ziet er verdacht simpel uit.

'Dus een wifistraal kan níet tussen die gaatjes?'


Het is ook bijna Pasen: een tijd van klokken en eieren. Lieven Scheire en Henk Rijckaert leggen uit waarom een ei zo stevig is. Ze laten Tom op een doos eieren staan: blijft hij erop staan, of zakt hij erdoor? En Henk en Bart Van Peer onderzoeken wat de beste manier is om een ei te laten vallen zonder dat het breekt.

Professor Jeroen Raes demonstreert hoeveel bacteriën er in je darmen zitten, legt uit hoe darmfloratransplantaties ongelofelijke resultaten bereiken, en roept op om mee te doen aan het grote darmflora-onderzoek.

Ten slotte maken Lieven, Henk, Bart en Kurt samen de 'Playgeek', een functioneelnaakt-magazine voor de technologieliefhebber.

'De Schuur van Scheire', woensdag 1 april om 21.10 uur op Eén.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

In de vroege jaren 1960, in volle Koude Oorlog, moeten CIA-agent Napoleon Solo en KGB-spion Illya Kuryakin samenwerken wanneer er een mysterieuze organisatie opduikt die het broze nucleaire machtsevenwicht tussen hun beider naties wil destabiliseren.

'The Man from U.N.C.L.E', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers