Op vakantie naar een megaresort in 'Telefacts Zomer'

woensdag 8 juli 2020
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Donderdag staat er luxe op het programma en reist 'Telefacts Zomer' naar één van de grootste en meest luxueuze hotels ter wereld: Baha Mar.

Het megaresort is gelegen in de Bahama’s en ontvangt jaarlijks om en bij het miljoen vakantiegangers. Maar wie zegt dat groot niet exclusief kan zijn? Het hotelcomplex is erop gebrand om mensen de vakantie van hun leven te bezorgen, of je nu een familie met kinderen bent of wilt gokken voor grof geld. Alles kan. Zelfs een golfbaan waar de holes elke dag van plek veranderen.


Het hotel telt 2.200 kamers, 284 privéresidenties, een casino van haast 10.000 m² en 5.000 werknemers die er alles aan doen om het de gasten naar hun zin te maken. De presidentiële suite is zelfs zo exclusief dat je ze niet zelf kan boeken. Je moet uitgenodigd worden om hier te mogen logeren. 'Telefacts Zomer' duikt op donderdagavond in dit bad van luxe.

'Telefacts Zomer', donderdag 9 juli om 21.55 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De wereld van Megan Ruddock stort in wanneer Ffion, haar vriend op de universiteit, de littekens op haar arm ontdekt die ze zelf heeft toegebracht. Megan weet niet hoe ze hiermee moet omgaan en loopt weg. Al snel beseft ze dat er geen ontsnappen is aan de chaos in haar hoofd en uit pure wanhoop gooit ze zichzelf voor een naderende wagen. Het begin van een ware nachtmerrie voor Megan, want de eigenaar van die wagen is... Dylan Harris. Dylan zijn geluk kan niet op en hij rijdt met de gewonde Megan de nacht in.

'Hidden', om 20.35 uur op Canvas.

Dossiers