Nieuwe liefdes in de laatste aflevering van 'Temptation Island'

donderdag 4 juni 2020
Foto: VIJF - © SBS Belgium 2020

Vier koppels wilden weten hoe sterk hun relatie was, en lieten zich twee weken lang onderdompelen in een bad vol verleiding. Elk van hen had wel z'n specifieke reden om zich te wagen aan de ultieme relatietest.

Vandaag blikken we terug op die bewogen periode. Zach: 'Ik mis alles aan Simone, alles maakt me gelukkig als ik bij Simone ben.'


Simone: 'Ik weet niet of ik hem kan vergeven. Vergeten doe je natuurlijk nooit.'

En we gaan na hoe het drie maanden na het laatste kampvuur met de deelnemers is gesteld. Kregen ze een antwoord op hun vragen? Sommige werken alvast hard verder aan de toekomst.

Arda: 'Eerlijk gezegd mis ik momenteel niks aan Elke.'

'Ik heb nog niet iemand zo hard vertrouwd als Arda en er dan zo bescheten uitkomen, dat had ik nooit verwacht', Aldus Elke.

'Temptation Island', vrijdag 5 juni om 20.35 uur op VIJF.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Team Scheire' (foto: Canvas - © VRT - Sofie Silbermann 2018)

Debby geeft als zaalverantwoordelijke graag het goede voorbeeld aan haar team. Omdat ze geboren werd zonder linkerhand stoot ze echter op praktische problemen, zoals het dragen van een plateau. Kristel Van den Bergh probeert via 3D-printing tot een oplossing te komen. Toen Tatjana 16 jaar was liep ze ernstige gehoorschade op. Hoewel haar tinnitus op dit moment leefbaar is, is ze als de dood dat het erger zou worden. Maarten Weyn bedenkt een hulpmiddel dat hopelijk haar leven zal veranderen.

'Team Scheire', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers