Nieuwe afleveringen van 'Summer Camp Island' en meer in augustus op Cartoon Network en Boomerang

zondag 26 juli 2020
Foto: © Media Tornado/ Boomerang 2019

Oscar en Hedgehog rapen al hun moed bij elkaar om de mysteries en wonderen van hun magische zomerkamp te trotseren.

Niet elk zomerkamp biedt namelijk de mogelijkheid om te zwemmen met een pratende haai, onder het bed naar een ander universum te kruipen of bevriend te raken met de maan, maar in 'Summer Camp Island' is alles mogelijk!


Nieuwe afleveringen van 'Summer Camp Island'!

Vanaf 15 augustus, ieder weekend om 10.50 uur

'Gumball Special'
Vanaf 31 augustus, elke dag om 7.10 uur

Het gaat er gek aan toe op Elmore Junior High, waar Gumball’s vader Richard de functie als directeur heeft overgenomen. Geniet van de Gumball special 'Richard Rommelt op School', vanaf 31 augustus elke dag om 7.10 bij Cartoon Network!

Première: 'Mr Magoo'
Vanaf 3 augustus, elke dag om 8.00 uur

Iedereen is dol op Meneer Magoo! Dit opgewekte kereltje geniet volop van zijn pensioen en is altijd bereid een handje te helpen. Hij is razend nieuwsgierig en heeft een scherp geheugen, maar doordat hij niet doorheeft dat hij dringend een bril nodig heeft, is hij een wandelende ramp! Zo beklimt Magoo bijvoorbeeld de top van een wolkenkrabber, die hij aanziet voor een berg. Samen met zijn trouwe Meneer Kat, die een hond is die denkt dat hij een kat is, verveelt Magoo zich nooit. Hij gaat naar het museum, heeft romantische afspraakjes, gaat golfen, go-karten… of relaxt in zijn tuin tijdens zijn zondagse barbecue samen met Wezel, zijn gezellige buur.

'Mr Magoo' is vanaf 3 augustus elke dag om 8.00 te zien bij Boomerang.

'Katten en Honden!'
Elke dag om 15.00 uur

Hou jij ook zo van katten en honden? Wij ook! Kijk mee naar de zomer special 'Katten & Honden' bij Boomerang, waarin je de avonturen van de leukste dierenvrienden voorbij ziet komen! We hebben de allerleukste series met katten en honden voor je klaarstaan: Agent Binky, Mighty Mike, Tom & Jerry en Be Cool, Scooby-Doo.

'Katten & Honden' zie je elke dag om 15.00 uur, alleen bij Boomerang.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Huizenjagers Vakantiehuizen' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Makelaars Alexander, Nathalie en Jhonny zoeken een tweede verblijf voor chte carnavalisten uit Aalst. Ze willen tussen Nieuwpoort en Koksijde af en toe kunnen ontsnappen aan hun drukke levens. Het liefst van al willen ze een penthouse of een appartement op de bovenste verdieping. Maar het allerbelangrijkste is een zonovergoten, groot terras waar ze met vrienden en familie kunnen genieten van een glaasje. Jhonny kleurt wel erg buiten de lijntjes, met een superdeluxe woonboot. Budget: 450.000 euro.

'Huizenjagers Vakantiehuizen', om 20.30 uur op VIER.

Dossiers