Nieuw koppel doet intrede in 'Temptation Island'

donderdag 2 april 2020

Omdat n koppel zich niet aan de spelregels heeft kunnen houden en 'Temptation Island' voor hen dus geen relatietest meer bleek te zijn, betekende dit ook meteen het einde van hun avontuur in Thailand.

Wat ze precies deden of net niet deden, zie je in de aflevering van vrijdag. Volgende week vrijdag doen Zach en Simone hun intrede in 'Temptation Island': zij gaan - geheel volgens de regels - de ultieme relatietest aan.


Zach (24)  & Simone (31) (NL)
Zach & Simone wonen al één jaar samen. Zach was meteen  serieus, terwijl Simone meer haar afstand bewaarde en het hield op Friend With Benefits vanwege het leeftijdsverschil. Simone is 31 jaar oud  en is eigenares van een beautysalon, Zach is 24 jaar en werkt als logistiek manager.

Ze willen beiden de volgende stap zetten in hun relatie en 'Temptation Island' lijkt voor hen de ideale test. Zach wil weten waar ze staan. Hij is al eerder verloofd geweest,maar is er toen achter gekomen dat zijn verloofde vreemd ging. Volgens Simone zoekt Zach wel eens zijn grens op door te lang met een ander te dansen. Ze wil weten of Zach echt geen fuckboy is...

Als ze 'Temptation Island' zonder kleerscheuren overleven, hopen ze hun kinderwens in vervulling te zien gaan...

'Temptation Island', elke vrijdag om 20.35 uur bij VIJF.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Carmen en Xavier zijn zondag vijfentwintig jaar getrouwd. Carmen verwacht dan ook iets heel speciaals. Xavier is dat echter vergeten en is te veel in paniek om nog iets te verzinnen. Carmen denkt echter dat Xavier komedie speelt en bereidt zich dan ook voor op de verrassing van haar leven. Boma wordt ereburger, maar dit mag nog niet geweten zijn. Hij verneemt van Bieke dat de ereburger een ballonvlucht aangeboden krijgt. Het probleem is dat hij ongelooflijk veel last van hoogtevrees heeft. Boma wil zich echter niet laten kennen.

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op En.

Dossiers