Nieuw koppel doet intrede in 'Temptation Island'

donderdag 2 april 2020

Omdat n koppel zich niet aan de spelregels heeft kunnen houden en 'Temptation Island' voor hen dus geen relatietest meer bleek te zijn, betekende dit ook meteen het einde van hun avontuur in Thailand.

Wat ze precies deden of net niet deden, zie je in de aflevering van vrijdag. Volgende week vrijdag doen Zach en Simone hun intrede in 'Temptation Island': zij gaan - geheel volgens de regels - de ultieme relatietest aan.


Zach (24)  & Simone (31) (NL)
Zach & Simone wonen al één jaar samen. Zach was meteen  serieus, terwijl Simone meer haar afstand bewaarde en het hield op Friend With Benefits vanwege het leeftijdsverschil. Simone is 31 jaar oud  en is eigenares van een beautysalon, Zach is 24 jaar en werkt als logistiek manager.

Ze willen beiden de volgende stap zetten in hun relatie en 'Temptation Island' lijkt voor hen de ideale test. Zach wil weten waar ze staan. Hij is al eerder verloofd geweest,maar is er toen achter gekomen dat zijn verloofde vreemd ging. Volgens Simone zoekt Zach wel eens zijn grens op door te lang met een ander te dansen. Ze wil weten of Zach echt geen fuckboy is...

Als ze 'Temptation Island' zonder kleerscheuren overleven, hopen ze hun kinderwens in vervulling te zien gaan...

'Temptation Island', elke vrijdag om 20.35 uur bij VIJF.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Advocaat Andrew Beckett krijgt, kort na zijn promotie, te horen dat hij wordt ontslagen. Zijn werkgever geeft als reden dat hij een opdracht verknoeid heeft. Maar Andy denkt daar anders over: hij vermoedt dat het advocatenkantoor ondekt heeft dat hij homoseksueel is en aids heeft en dat dat de reden voor zijn ontslag is. In een wereld vol onbegrip en intolerantie vecht hij voor gerechtigheid.

'Philadelphia', film uit 1993 met oa. Tom Hanks en Denzel Washington, om 21.25 uur op En.

Dossiers