Nieuw bij Telenet: Ice on Fire van Leonardo DiCaprio

woensdag 12 juni 2019
Foto: HBO/Telenet - © oona 2019

Woensdag 12 juni gaat de door oscarwinnaar Leonardo DiCaprio geproduceerde documentaire 'Ice On Fire' in première bij Play en Play More van Telenet.

Deze documentaire informeert de kijker over de realiteit van klimaatverandering, en over hoe we het tij nog kunnen keren. DiCaprio is de stem die 'Ice on Fire' begeleidt, maar de documentaire vertelt vooral het verhaal van de wetenschappers, uitvinders, landbouwers en experten die overal rond de wereld werken aan duurzame oplossingen voor de uitdaging van het veranderende klimaat.


Anders dan andere documentaires over de klimaatverandering, staat in 'Ice on Fire' een boodschap van hoop en de vindingrijkheid van de mens centraal. Eén van de innovatieve oplossingen die belicht wordt in de documentaire, is het ondergronds opslaan van CO2 uit de atmosfeer en de oceanen, om de klimaatwijziging te controleren.

Combineer dat met mooie beelden en je hebt infotainment van de eerste plank. De documentaire is vanaf 12 juni beschikbaar op Play en dus ook Play More van Telenet.

Persbericht oona/Telenet
http://www.telenet.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chicago Med' - Will Halstead (foto: VTM - © DPG Media 2020)

April is gewond geraakt bij een schietpartij voor de ingang van het ziekenhuis. Natalie moet een keizersnede uitvoeren op een pas overleden vrouw. Will keert terug naar Chicago. Connor en Ava wonen samen een gala-avond bij om de opening van het nieuwe operatiekwartier te vieren.

'Chicago Med', om 22.30 uur op VTM.

Dossiers