Nathalie Meskens kruipt in de huid van vriendin Ruth Beeckmans in 'RIP 2020'

dinsdag 1 december 2020
Foto: VTM - © DPG Media 2020

Op woensdag 2 december om 20.40 uur staat bij VTM de tweede aflevering van 'RIP 2020' op het menu, de comedyshow van Guga Baúl, Nathalie Meskens, Ruth Beeckmans en Jonas Van Geel.

De eerste aflevering werd reeds bekeken door 788.879 mensen (live +5), goed voor een marktaandeel van 31,1% (VVA 18-54).


In de tweede aflevering van 'RIP 2020' gaan Guga, Nathalie, Ruth en Jonas opnieuw op zoek naar de onderwerpen, personen, gebeurtenissen en TV-programma’s die ons wél hebben doen lachen in dit rampjaar.

In 2020 kregen we eindelijk een nieuwe regering. Opmerkelijke afwezige was Kristof Calvo (Jonas). Ondanks zijn harde voorbereidende werk viel hij uit de boot voor een ministerpost. 'RIP 2020' deelt een exclusieve kijk achter de schermen van de formatie.

Ruth wordt geconfronteerd met haar spiegelbeeld wanneer Nathalie de presentatie van 'Snackmasters' overneemt. Roger Van Damme (Guga) en Marcelo Ballardin (Jonas) nemen het tegen elkaar op in een speciale Sint-editie van het programma.

Jonas kruipt eveneens in de huid van minister van volksgezondheid Frank Vandenbroucke op een breaking persconferentie waar de man die met de glimlach alles verbiedt, nieuwe maatregelen afkondigt.

En 2020 was ook het jaar dat onze hitlijsten geteisterd werden door opvallend veel hits uit Nederland. Op woensdag 2 december brengen Suzanne (Nathalie) & Freek (Jonas) featuring Tourist LeMC (Guga) hun nieuwe single 'Kleffe Hits Uit Nederland' live op het podium van de stadsschouwburg van Mechelen waar 'RIP 2020' wordt opgenomen.

'RIP 2020', woensdag 2 december om 20.40 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

John McClane reist af naar Rusland om zijn vervreemde zoon, Jack McClane, te helpen. Die is betrokken geraakt bij de gevangenisuitbraak van een Russische leider die een staatsgreep wil plegen. Vader en zoon moeten alles op alles zetten om zichzelf en elkaar in leven te houden en de werelddemocratie te beschermen.

'A Good Day To Die Hard', film uit 2013 met oa. Bruce Wiilis, om 21.35 uur op VTM.

Dossiers