Las Vegas centrale thema 'Dancing On Ice'

donderdag 21 september 2006

Afgelopen weekend werd Kelly Pfaff tot de discoqueen van de ijsbaan gekroond. Voor de tweede week op rij beloonden juryleden Joan Haanappel, Katrien Pauwels en Thierry Smits haar kür met 9 punten. Ook John Williams maakte een zeer goeie beurt tijdens de disco-aflevering van 'Dancing On Ice'.

B


engelde hij de eerste weken onderaan het klassement, afgelopen weekend 'smeet' hij zich en dat was te merken aan de punten van de vakjury. Voor Pascale Naessens lag het tempo te hoog en zij werd gevraagd om de ijsbaan te verlaten. En dat verliep niet zonder slag of stoot. In Vlaanderen zaten zo'n 690.579 kijkers op het puntje van hun stoel toen echtgenoot Paul Jambers naar een reactie werd gevraagd over het afscheid van Pascale.

Dit weekend maken in 'Dancing On Ice' de discobollen plaats voor pluimen en veren, want het centrale thema is Las Vegas. Onze schaatsende landgenoten Kelly Pfaff, Wim Soutaer, Staf Coppens en hun Nederlandse collega's Wendy van Dijk, Froukje de Both en John Williams zullen ook voor het eerst samen op het ijs staan en het beste van zichzelf geven op "Viva Las Vegas" van ZZTop. De BV's en BN'ers moeten ook deze week een verplichte figuur in hun kür integreren: one foot spin ofte stand pirouette. En dat is geen gemakkelijke opgave. De ijsschaatsers moeten immers rechtop draaien met de benen gekruist en ondertussen de armen voor de borstkas kruisen of gestrekt boven het hoofd houden en de handen in elkaar. Snelle rotaties, beheersing en vaardigheid zijn de sleutelwoorden van de stand pirouette.

Staf Coppens en Monique ijsdansen op 'Devil in Disguise' van Elvis Presley.
Kelly Pfaff en Andrei ijsdansen op 'Big Spender' van Shirley Bassey.
Wim Soutaer en Joëlle ijsdansen op 'Mack the Knife' van Robbie Williams.
Froukje de Both en Vitaliy ijsdansen op 'Copa Cabana' van Barry Manilow.
Wendy van Dijk en Ruben ijsdansen op 'Diamonds are a girl' van Marilyn Monroe.
John Williams en  Melanie ijsdansen op 'Mr. Bojangles' van Sammy Davis Jr.
De BV's en hun schaatspartners en de BN'ers en hun schaatspartners ijsdansen samen op 'Viva Las Vegas' van ZZTop.

De prestaties op het ijs worden naar goede gewoonte gewikt en gewogen in de Vlaamse en Nederlandse huiskamers en in de studio beoordeeld door Katrien Pauwels, Jeroen Prins, Joan Haanappel, Sjoukje Dijkstra en Thierry Smits.

Op de webstek van 'Dancing On Ice' kan u terecht voor interviews, achtergrondinfo bij de ijsdansduo's en juryleden, een woordje uitleg bij de verplichte figuren,... en reportages: www.vtm.be.

'Dancing On Ice', zaterdag 23 september om 21.30 uur en resultaten op zondag 24 september 2006 om 21.00 uur op VTM.

DOSSIER: Dancing On Ice

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De detectie naar kindermishandeling en de hulpverlening die erop volgt, lopen al te vaak mis. Dat kunnen Kristien, Sanghita en Abbas uit eerste hand getuigen. Jeugdrechter Nicole Caluwé en kinderarts Johan Marchand geven duiding.

'Als Je Eens Wist', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers