Laatste finaletickets worden uitgedeeld in 'Belgium's Got Talent'

donderdag 12 december 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Morgen is het vrijdag de 13de. Hopelijk geen ongeluksdag voor de talenten uit de laatste studioshow voor de finale van 'Belgium's Got Talent', want de inzet is groot. Acht talenten, waaronder Dan Karaty's 'Golden Buzzer' The Movement Theory, gaan de strijd aan voor de laatste twee finaleplaatsen.

Vorige week kon de goochelact van Steven Delaere de jury het meest bekoren en stuurden de kijkers de 14-jarige operazangeres Camille Beniest naar de finale. Voor wie de 917.000 kijkers thuis - goed voor 41,5% marktaandeel (VVA 18-54, live+5) - na de vorige studioshow stemden, wordt morgen duidelijk. In de laatste studioshow zit er ook een unicum, want voor het eerst krijgt één act net voor de finale vier rode buzzers van de jury. Wie kan de jury niet bekoren met de act?


In de studioshow van morgen maakt de jury voor de laatste keer bekend wie voor hen naar de finale mag. Het resultaat van de voting van de laatste studioshow wordt op zaterdag 14 december om 12.00 uur 's middags bekendgemaakt op de Facebook-pagina van 'Belgium's Got Talent'. Nadien zijn de 12 talenten bekend die in de grote finale zullen schitteren.

De kandidaten in de zesde en laatste studioshow van 'Belgium's Got Talent':

Fleur & Beyoncé - hiphop - 14 en 15 - Haaltert
Benjamin Ceyssens - piano - 19 - Genk
Taylor Plysier - katapult schieten - 13 jaar - Hooglede
The Movement Theory - dans - 17-23 - Wallonië
Daisy Opdebeeck - zang en piano - 27 - Leuven
Mask’ara - comedy - 39 en 50 - Antwerpen
Danceformation Silverstar - dans - 13-30 - Diepenbeek
Vocalise - opera - 30 en 35 - Sint-Amandsberg

'Belgium's Got Talent', vrijdag 13 december om 20.40 uur bij VTM.

BGT

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Justice 4 All' (VIER)

Meester Vandemeulebroucke reist af naar IsraŽl. Daar ontmoet hij zijn cliŽnt Serge Muller. Die wordt ervan beschuldigd wapens geleverd te hebben aan het FARC, dat hem vervolgens zou betaald hebben met cocaÔne. Er verdween in dat dossier ook een diamant van 11 karaat met een waarde van maar liefst 4 miljoen euro. De broers Souidi bezoeken New York, de stad van hun dromen. Ze hopen er ooit een bijkantoor te kunnen openen. Meester Vanmechelen bezoekt zijn vriend Jantje O. Jan Oosterbaan werd Europees kampioen kickboksen maar raakte op het slechte pad en belandde in de gevangenis. Na zijn straf opende hij een sportschool.

'Jutice For All', om 20.45 uur op VIER.

Dossiers