Laatste feestje in mannenresort op 'Temptation Island' loopt helemaal uit de hand

donderdag 14 mei 2020
Foto: VIJF - © SBS Belgium 2020

Dag 13 op 'Temptation Island'. Het einde van de relatietest nadert. De koppels nemen hun relatie onder de loep en geven zich op hun laatste dag en nacht samen met de vrijgezellen steeds meer over aan de verleiding.

Arda: 'Meisjes kunnen jullie iets minder sexy zijn, alsjeblieft.' Vanavond staat er zowel voor de mannen als voor de vrouwen een kampvuur op het programma. Elke: 'Ik dacht dat ik er overheen was, maar...' En de beelden die daar getoond worden zorgen voor een enorme ontlading. Letterlijk en figuurlijk.


Zach: 'Als je nu aan me zou vragen of ik deze relatie nog zou willen voortzetten, zou ik nee zeggen.'

'Temptation Island', vrijdag 15 mei om 20.35 uur op VIJF.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Gentbrugge' (foto: Canvas - © VRT 2020)

Joris ontmoet Willy in de oude lokettenzaal onder het station - het best bewaarde geheim van Gentbrugge. Medard stond ooit in de krant als 'Mr. Proper'. Hij raapte jarenlang in zijn straat al het zwerfvuil op. Joris uit de Harmoniestraat blijkt niet alleen dezelfde voornaam te dragen als Joris, ze zijn ook even oud én delen een passie in radio maken. Het leven van Lieselotte liep anders dan oorspronkelijk gedacht. Toch woont ze nu samen met haar jeugdliefde Sam in hun eigen verbouwde huis.

'Gentbrugge', om 21.15 uur op Eén.

Dossiers