'Home and Away': week 47 (2020) - PREVIEW

zaterdag 14 november 2020

'Home and Away' op VTM 2. Dat is elke dag even wegdromen van zon, zee en strand. Maar ook meeleven met de dagelijkse beslommeringen van de inwoners van Summer Bay. Benieuwd naar deze week? Lees de preview!

Maandag 16 november 2020 - aflevering 7263
Mackenzie bekommert zich om Dean. Irene en Justin doen bij Colby aangifte van de verdwijning van Leah. Willow stelt Alex voor om samen een uitstapje te maken. Dean blijft zijn toevlucht zoeken in alcohol en zorgt voor problemen in Salt.


Dinsdag 17 november 2020 - aflevering 7264
Ziggy en Dean gaan elk op hun eigen manier om met de breuk. Ryder is teleurgesteld wanneer hij merkt dat Jade weer het slechte pad op gaat. Mackenzie slaagt er niet in om Colby te laten inzien dat Bella hem manipuleert.

Woensdag 18 november 2020 - aflevering 7265
Colby begint zich dan toch vragen te stellen bij het gedrag van Bella. Jade speelt een vuil spel met Ryder. Alf maakt zich zorgen over Leah, die nog steeds niet terecht is. Martha stelt hem voor om er een paar dagen op uit te trekken. Robbo krijgt een pakketje toegestuurd.

Donderdag 19 november 2020 - aflevering 7266
Ryder confronteert Jade met de beschuldigingen die ze heeft geuit. Scott vertelt Robbo dat Dylan vermoord werd aangetroffen in zijn cel en dat het lichaam van Lance gevonden werd. Ze besluiten een team samen te stellen om voor eens en voor altijd af te rekenen met de criminelen die achter hem aan zitten. Roo heeft goed nieuws voor Ryder.

Vrijdag 20 november 2020 - aflevering 7267
Jade probeert Mackenzie ervan te overtuigen dat niet zij maar Ryder de dief is, in de hoop haar job te kunnen houden. Irene en Jasmine brengen Grace naar Tori, die het ziekenhuis meer dan beu is en zo snel mogelijk naar huis wil.

'Home and Away', iedere werkdag rond 18.50 uur op VTM 2.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek.

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

HomeandAway

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Een verwoestende woningbrand verscheurt de gemeenschap van een hecht Schots dorpje. Enkel het overgebleven puin kan het antwoord bieden op de vraag: was dit een tragisch ongeval of is er meer aan de hand?

'Deadwater Fell', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers