'Home and Away': week 40 (2020) - PREVIEW

zaterdag 26 september 2020

'Home and Away' op VTM 2. dat is elke dag eventjes dromen van zon, zee en strand. Maar ook meeleven met de dagelijkse beslommeringen van de inwoners van Summer Bay. Benieuwd naar deze week? Lees de preview!

Maandag 28 september 2020 - aflevering 7228
Dean vindt maar moeilijk een balans tussen zijn twee jobs en Ziggy en dat doet hun relatie geen goed. Ben weigert de voorgeschreven medicatie te nemen en Maggie is radeloos. Dean probeert op hem in te praten. Willow heeft handen te kort op het werk.


Dinsdag 29 september 2020 - aflevering 7229
Bella probeert Colby zoveel mogelijk uit de buurt van Mackenzie te houden en is furieus wanneer ze hen samen aantreft in Salt. Willow is opgelucht wanneer Alex haar hulp aanbiedt. Dean staat onder druk en Ziggy moet het bekopen.

Woensdag 30 september - aflevering 7230
Robbo en Justin zijn het niet eens over wat het beste is voor baby Grace. Ryder wil het einde van het schoojaar vieren, maar vindt niemand die mee wil vieren. Na de uitbarsting van Bella, besluit Colby afstand te nemen van Mackenzie.

Donderdag 1 oktober 2020 - aflevering 7231
Het gaat van kwaad naar erger tussen Robbo en Justin. Leah probeert Justin te kalmeren. Jasmine is bang dat de druk te hoog zal worden voor Robbo. Ava maakt kennis met haar nichtje Grace.

Vrijdag 2 oktober 2020 - aflevering 7232
Colby denkt na over zijn relatie met Mackenzie en twijfelt of hij wel de juiste beslissing heeft genomen. Mason probeert Justin en Robbo op gelijke hoogte te krijgen wat betreft de zorg voor Grace. Willow en Alex kunnen het steeds beter met elkaar vinden.

'Home and Away', iedere werkdag rond 18.50 uur op VTM 2.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek.

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

HomeandAway

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Nadat hij een eeuwenoude oorlog heeft ontketend met de Frost Giants door een verbod van zijn vader Odin te negeren, wordt de arrogante Thor verbannen naar de aarde voor een lesje in nederigheid. Daar blijkt de gevallen god zijn hamer Mjolnir niet meer te kunnen gebruiken. Pas als hij zich een waardige held toont, zal hij zijn goddelijke krachten terugkrijgen. Maar dan wordt Thor verliefd op de jonge wetenschapster Jane. Terwijl zij een relatie beginnen, moet Thor de aarde zien te vrijwaren van de duistere krachten die zijn aartsvijand vanuit het hemelrijk Asgard naar de aarde stuurt. Weet Thor zich als een echte held te gedragen en krijgt hij zijn krachten terug?

'Thor', film uit 2011 met oa. Chris Hemsworth en Natalie Portman, om 20.35 uur op VTM 3.

Dossiers