'Home and Away': week 3 (2020) - PREVIEW

zaterdag 11 januari 2020

In Summer Bay staat wel elke dag iets te gebeuren. Vreugde en geluk, kommer en kwel. In het Australische kuststadje ligt het allemaal soms erg dicht bij mekaar. En die dagelijkse portie wil je niet missen. Dit is de preview van de gebeurtenissen voor volgende week.

 


Deze week in 'Home and Away':

Maandag 13 januari 2020 - aflevering 7088
Brody en Simone zetten de volgende stap in hun relatie. Colby vraagt Raffy en Ryder om Bella gezelschap te houden. Leah en Justin blijven stiekem afspreken, maar hoelang kunnen ze dit nog geheimhouden?

Dinsdag 14 januari 2020 - aflevering 7089
Raffy vermoedt dat er iets aan de hand is tussen Leah en Justin. Ondertussen vragen zij zich af of ze ooit meer kunnen zijn dan 'friends with benefits'. Maggie breekt zich het hoofd over de rol die ze speelde in de scheiding van Ziggy en Brody.

Woensdag 15 januari 2020 - aflevering 7090
Tori neemt een beslissing wat betreft Robbo. Justin vraagt zich af of hij stilaan gevoelens begint te krijgen voor Leah. Na een oefensessie met Mason ziet Jett de toekomst somber in.

Donderdag 16 januari 2020 - aflevering 7091
Justin en Leah proberen af te spreken, maar hun pogingen worden steeds gedwarsboomd. Na Tori neemt ook Jasmine een beslissing wat betreft Robbo.

Vrijdag 17 januari 2020 - aflevering 7092
Willow blijft het moeilijk hebben met de gevoelens die Dean heeft voor Ziggy. Justin twijfelt of hij en Leah wel op dezelfde golflengte zitten.

'Home and Away', iedere werkdag om 19.15 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek.

HomeandAway

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Taylor eist dat haar volledige huwelijk op de sociale media te zien zal zijn. Na een van haar agressieve zenuwinzinkingen begint haar bruidegom te twijfelen aan zijn keuze. Ook Sams huwelijk wordt een zootje wanneer haar bruidsmeisjes weglopen van het feest.

'Bridezillas', om 22.25 uur op Vitaya.

Dossiers